Hopp til hovedinnhold
HUNKALARM (BONNIER)

Ny norsk Auto-Tune-oppsving

Sist vi så Oslo-gutten A-Lee i aksjon, var som en smooth criminal. (Se videoen.) Nå er 21-åringen klar med mer sommerlige saker, selv om navnet på singelen er «World So Cold». Hør en smakebit her:


A-Lee, som nå er signert til Bonnier (Karpe Diem, Paperboys, Madcon, Samsaya, Joddski, Mira Craig, Lars Vaular, Chris Lee, RSP, mange flere), forteller at han har sittet på låten lenge. – «World So Cold» er en singel jeg har holdt i safen en stund, prøvde å få ut et par andre låter til radio først, som uoverraskende ikke funket. Denne låta har jeg trua på. Det er ikke noe ved den som jeg kommer til å angre på i det hele tatt. Hele prosessen har vært en fun ride.

– På låta har jeg med meg talentfulle Marcus Only (Marcus Ulstad Nilsen) på refrenget, som leverer så det holder. Noen kjenner vel han igjen fra X-Factor. Låta er produsert av Ground Rules, som dere garantert kommer til å høre masse om i fremtiden. Nå er singelen sendt ut til alle radiostasjoner, så da er det bare å ta opp telefonen, ringe din favoritt radiostasjon og be de om å spille den. Oppdatert: Singelen og «Baby Got Back» er nå på iTunes!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer