Hopp til hovedinnhold
Nye utfordringer for supermannen (Netflix)

Netflix’ The Witcher får Game of Thrones til å se ut som «to fylliker som slåss»

De første reaksjonene på The Witcher er her

Og de lover godt, men kan Netflix’ nye fantasy-satsing ta over tronen for GoT?

Serien handler om Geralt av Rivia alias The Witcher som jakter på demoner i en verden der mennesker ofte er ondere enn dyr.

På sin ferd gjennom dette dystre Kontinentet møter Geralt både en mektig trollkvinne (Anya Chalotra) og en ung prinsesse (Freya Allen) som hjelper ham i kampen mot uventede fiender.

Hovedpersonen spilles av Henry Cavill som blant annet er kjent for rollen som Superman i Justice League, Batman vs Superman og Man of Steel. Han dukker også opp i en mindre rolle i 2007-filmen Stardust.

Fantasidramaet er laget av Lauren Schmidt Hissrich som tidligere har jobbet med Gerard Ways Umbrella Academy.

(Netflix)

The Witcher er basert på bøkene ved samme navn av Andrzej Sapkowsk og spillserien som tar utgangspunkt i bøkene.

Handlingen i serien skal hovedsakelig basere seg på de første bøkene i serien. Spillfans vil også gjenkjenne elementer fra den tredje spillutgivelsen, The Witcher 3: Wild Hunt.

Fans av spillet har ytret sin bekymring når det kommer til Cavill som valg for hovedrollen, men det ser ut som skuespilleren likevel innfrir de høye kravene.

Noen heldige utvalgte har fått en smugtitt og etter reaksjonene å dømme er denne serien vel verdt en titt.

–  Jeg har sett de to første episodene og jeg kan si dette: Den beste sverdkampscenen jeg noen gang har sett. Jeg har ledd og jeg har grått (to ganger allerede). Ikke vær nervøse, dere har gjort en fantastisk jobb. Denne serien har en egen sjel. Jeg kan ikke vente med å nyte resten, sier en kritiker.

–  Jeg vil bare si dette: Kampscenene i The Witcher får Game of Thrones til å se ut som to fylliker som slåss utenfor en bar, deler en annen.

 

Ser traileren til fantasi-serien her:

Serien kommer ut i sin helhet den 20. desember. Akkurat i tide til en real romjulsbinge.

Netflix viser i hvert fall selvsikkerhet når det kommer til utgivelsen. Strømmegiganten har allerede annonsert at andre sesong er å vente i 2021.

Se også: Årets beste mordmysterium?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer