Ny nedtur for Janet Jackson

20. jun 2008 kl. 00:00
SUPERKROPPEN HUN DISKET OPP MED FØR FORRIGE RUNDE HJALP HELLER IKKE (FOTO: EMI)
SUPERKROPPEN HUN DISKET OPP MED FØR FORRIGE RUNDE HJALP HELLER IKKE (FOTO: EMI)
 
Da Janet Jacksons 20 Y.O. ikke ble noen salgssuksess, tok hennes samboer Jermaine Dupri hatten og gikk fra musikkselskapet EMI. Sammen med sin kjære. I dag, to år senere, er han en av sjefene hos konkurrenten Universal, som gav ut Janets tiende album, Discipline, i slutten av februar.
Null boost

Dessverre for kjendisparet har også denne utgivelsen fått en forholdsvis kjølig skulder fra mannen i gata (390 000 solgte eks i store USA er ikke mye for Janet), til tross for heftig lansering og bidrag fra store navn som Missy Elliott og Stargate. Men nok er nok for Universal, og selskapet har nå sluttet å promotere utgivelsen etter at platens tre singler, “Feedback”, “Rock With U” og den nyeste, “Luv”, ikke har fått noe boost.

Sorry Norge

42-åringen får ikke dratt til Europa i forbindelse med det nye albumet, og hun sier til SOHH.com at årsaken er uenigheter med selskapet, som hun angivelig ikke har mye til overs for. Planen om å komme til vår kant av verden til høsten, har nå blitt lagt på is. Kanskje Jermaine på nytt sier opp jobben sin i Janet-protest.