Hopp til hovedinnhold
50 CENT (G UNIT/SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Ny lyd fra 50 Cent og Eminem

Interscope har ennå ikke bekreftet at informasjonen stemmer, men flere nettsteder har likevel publisert det som skal være låtlisten for 50 Cents Before I Self Destruct.

Hvis navnene stemmer, har 33-åringen benyttet åtte av de samme produsentene som bidrar på hans forrige plate, Curtis fra 2007: Dr. Dre, Eminem, Scott Storch, Don Cannon, DJ Khalil, Tha Bizness, Jake One og Havoc fra Mobb Deep.

(Hvis informasjonen er falsk, har kilden altså vært lite oppfinnsom.)

Ifølge listen er gjestene Em, Dre, Lloyd Banks, Tony Yayo, Swizz Beatz og sangeren Dave Young, signert til Mary J. Bliges etikett Matriarch.

Salgsdatoen for 50s nye plate er ikke annonsert. Egentlig skulle New York-stjernens album i salg 8. desember. Rapperens kontrakt med Shady/Aftermath sier at han skal gi dem fem utgivelser, inkludert en best of-samling.
Fif er dermed – teoretisk sett – snart ferdig med duoen.
50 Cents «Get Up», som ikke ble en hit, følges nå opp av «I Get It In», den andre singelen fra Before I Self Destruct, produsert av Dr. Dre:


Eminems nye album Relapse har heller ikke fått en bekreftet salgsdato, men er ventet til våren. Etter at flere, uferdige versjoner av låten «Crack A Bottle» dukket opp i fjor, har en ny versjon med Dre og 50 nå lekket.

Doktorens vers høres ut som det – som vanlig – er skrevet av Detroit-lysluggen:


Sammen med CD-versjonen av Self Destruct skal det følge en DVD med en spillefilm 50 Cent har skrevet og regissert selv, som handler om en ung gutt fra stusselige kår som sliter da basketstjerne går i vasken. Når mammaen dør, må han holde det gangsta for å skaffe penger til sin lillebror.

Traileren til Curtis Jacksons regidebut:


Eminem: – Stan Part 2 ville vært skikkelig corny.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer