Hopp til hovedinnhold
PRESSEBILDE PÅ NIVÅ MED SERIEN: BILLY ZANE, DAISY HEAD, EMILY TREMAINE (FREEFORM)

Ny krimserie uten knallstart

PRESSEBILDE PÅ NIVÅ MED SERIEN: BILLY ZANE, DAISY HEAD, EMILY TREMAINE (FREEFORM)

Hva får du hvis du krysser et mord- og krimserie-konsept med Disney? En heller laber story uten sterkt krydder.


Guilt, som debuterte midt i juni, handler til å begynne med om Grace Atwood (britiske Daisy Head fra The Last Seven og The Syndicate), en amerikansk student i London som akkurat har mistet venninnen hun bor med i et tragisk mord. Det hele skjedde i deres eget hjem under en fest, og det rettes fort mang et spørsmålstegn fra både politi og media. Hvem drepte Molly Ryan?


Piloten varer i nesten 45 minutter, tre kvarter (for mye?) fylt med rotete innhold og en noe svak gjennomføring. Uansett om en prøver å følge med forsvinner konsentrasjonen fort på grunn av krumspring og en gjeng med karakterer som gjør sine inntog en etter en uten at en egentlig helt skjønner hva de vil.

Den eneste som gjør noe ut av rollen er Grace sin advokat Stan Gutterie (Billy Zane fra Titanic, Back to The Future, osv.), selv om det hele nærmest blir som en parodi på Raymond «Red» Reddington fra Blacklist – og bare kræsjer sammenlignet med resten.

Wall Street Journal er mye mer positive enn 730, og sammenligner Guilt med en bok du ivrig leser på stranda. Mens Entertainment Weekly ikke en gang bryr seg om hvem som drepte den stakkars jenta. For all del, du hopper kanskje ikke entusiastisk på denne serien om du med åra har opparbeidet deg en skarpere sans for krim, men du lurer i det minste på hvem som på drastisk vis tok livet av Molly.
 
Guilt er laget av Nichole Millard og Kathryn Price, som har en kort CV med «høydepunktene» High School Reunion og The Bachelor. Norsk premieredato er ennå ikke annonsert. (Få deg amerikansk iTunes-konto.)
 
Førsteinntrykket får kun 0,75 av 5 730-klapp, men hvem vet. Kanskje den bygger seg opp!

Les mer