Ny krig mellom Rob Kardashian og Blac Chyna?

15. nov 2018 kl. 00:00
BLIR DET NOK EN VANSKELIG JUL? (USMAGAZINE)

BLIR DET NOK EN VANSKELIG JUL? (USMAGAZINE)


Det har vært musestille rundt eks-paret Rob Kardashian og Blac Chyna det siste året.

Egentlig så stille at vi nesten har glemt hvor mye lurveleven som foregikk mellom kranglefantene et år tilbake i tid.

Etter Instagram-hacking, mer Instagram-drama, og søksmål, var det kanskje ikke mer å krangle om? Joda.

Ifølge The Blast skal Rob Kardashian ha sendt ut rettsdokumenter som sier at han ikke lenger har råd til å betale barnebidraget til datteren deres, Dream Kardashian, som fylte 2 år for noen dager siden. (Gratulerer med overstått <3) Barnebidraget er på 20 000 dollar per måned, altså rundt 170 000 norske kroner.

I dokumentene skal det ha stått at Rob har gått fra å ha en månedslønn på 100 000 til 10 000 dollar (Rundt 850 000 til 85 000 norske kroner).

Dette kommer blant annet av at 31-åringen ikke lenger er med i realityserien Keeping Up with the Kardashians. I en del av dokumentet skal han ha sagt:

– Det har vært en svært vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ikke lyst til å fortsette å delta i Keeping Up with the Kardashians.

– Jeg vil gjerne fortsette å beholde privatlivet mitt, og prøve å komme meg igjen etter de følelsemessige skadene jeg har hatt de siste månedene, og utforske andre forretningsmuligheter.

Blac Chyna tjener derimot en hel del mer enn eksen sin for øyeblikket. Pengene kommer blant annet fra sponsede innlegg i sosiale medier. Gjennom dette skal hun tjene rundt 60 000 dollar per måned, som tilsvarer rundt 510 000 norske kroner.
 


I ettertid av Robs uttalelser har Blac Chyna publisert en Instagram-video hvor hun adresserer fraværet av barnebidrag. 

– Work Hard, Play Harder!!! My shit!!! No Help!!! No Child Support!!! Stop the Fucking Lies!!!

(Oppdatert: Innlegget er nå slettet.)

Chyna kastet også skygge via stories: 

Det ser tilsynelatende ikke ut som at Blac Chyna lever på vann og knekkebrød for tiden. Likevel skal krangelen om den økonomiske situasjonen rundt Dream ha pågått i flere måneder.

Ifølge The Blast skal det tidligere paret møtes i retten i desember for å komme til enighet.

Rob Kardashian og Blac Chyna fungerer kanskje ikke som verken par eller ekser, men vi håper de til slutt kan samarbeide om å være gode foreldre for lille Dream <3


Se også: Carpool Karaoke med Migos er det beste du ser i dag