Hopp til hovedinnhold

Ny komedie via Vince Vaughn & Owen Wilson: The Internship

– HAR DERE SERR IKKE HØRT OM HONEY COCAINE?

Fjorårets The Watch var muligens ikke 2012s morsomste film, men alle med sans for god(/dårlig) humor vet at Vince Vaughn og Owen Wilson har for vane å levere på lerretet når det kommer til lettbeint gjøn. 2005-komedien Wedding Crashers bød på utallige legendariske dialoger mellom radarparet, som straks er kinoaktuelle igjen via Shawn Levy-regisserte The Internship.
 
Her møter vi godgutta som Billy og Nick, to kollegaer som får fyken fra salgsjobbene sine etter at det mektige internettet og nymotens teknologi har gjort jobbene deres overflødige. Hva gjør man så? Duoen ender opp med intern-stillinger hos Google, og allerede første dag i ny jobb blir det raskt klart at å være noen-og-førti på en arbeidsplass stappet med kids byr på et lættisbonanza som (forhåpentligvis) vil sørge for en ny hit for de likanes moromennene.

Wedding Crashers à la 2013? Se traileren for The Internship her:

The Internship har amerikansk kinopremiere 7. juni. Den norske premieredatoen er foreløpig ikke satt. I tillegg til Vaughn og Wilson, dukker sjølvaste Will Ferrell, John Goodman og lekre Rose Byrne (Damages) opp.
 

Les mer