Hopp til hovedinnhold
Din ultimate guide til Taylor Swifts ekser
Taylor Swift gjør regidebut med sin første langfilm for Disney-eide Searchlight Pictures (Kevin Mazur/Getty Images)

Taylor Swift blir regissør for film fra Searchlight Pictures

Nå skal Taylor Swift formidle historier på en litt annen måte.

Taylor Swift har unektelig satt sine spor i musikkbransjen over sin 18 år lange karriere som låtskriver og artist. Derfor er det kanskje ikke så rart om 32-åringen vil teste ut nye retninger?

Som tittelen antyder blir ikke TayTay en av de altfor mange som følger i Rihannas fotspor og starter et skjønnhets-brand. Enda, i alle fall. Enn så lenge er det filmens verden artisten beveger seg mot.

Taylor Swift gjør nå sin regissørdebut i en langfilm for det Disney-eide filmstudioet Searchlight Pictures.

Studioet står blant annet bak de Oscar-vinnende filmene Nomadland og The Shape of Water.

Taylor Swift elsker Norge
It’s me, hi, I’m the director, it’s me (Instagram/taylorswift)

Se også: Ideen bak Searchlight Pictures’ makabre thriller ble til i Norge 🇳🇴

Ifølge Variety har låtskriveren skrevet ferdig et manus som filmstudioet skal produsere. Foreløpig vites det ikke hva den handler om eller hvem som blir å se i filmen, men Searchlight Pictures er svært fornøyde med samarbeidet.

«Taylor er en artist og en historieforteller det finnes få av i hver generasjon. Det er en genuin glede og privilegium å skulle få samarbeide med henne i det hun baner ut på denne spennene og kreative, nye reisen», sier studioets presidenter David Greenbaum og Matthew Greenfield.

Dette er dog ikke første gangen Taylor Swift sitter i regissørstolen.

Artisten har regissert flere av sine egne musikkvideoer, blant annet ««All Too Well (Taylor’s Version)» med Sadie Sink (Stranger Things) og Dylan O’Brien (The Maze Runner, Teen Wolf) i hovedrollene som Taylor Swift selv og Jake Gyllenhaal. Angivelig.

Se også: Dylan O’Brien slang seg på norsk-skapt TikTok-trend: – Det var veldig stas!

Kortfilmen, så vel som musikkvideoen til «The Man», førte også til at Taylor ble den første soloartisten i historien til å ha vunnet to priser for beste regi på MTV Video Music Awards.

Om artisten ender opp med å regissere seg selv i filmen gjenstår å se. Det blir i så fall ikke første gang. Taylor har regissert seg selv i en god del av sine musikkvideoer, og hun har også dukket opp på storskjermen ved flere anledninger.

Boxoffice-bombe: Taylor Swift som Bombalurina (United International Pictures/Universal Pictures)

Sangeren gjorde sin skuespillerdebut i Hannah Montana: The Movie i 2009, etterfulgt av den ensemble-komedien Valentines Day fra 2010.

Etter innspillingen av den sistnevnte filmen endte hun opp med å date medskuespilleren Taylor Lautner (Twilight), som forøvrig nylig giftet seg med en annen kvinne ved navn Taylor Dome. De er nå begge herr og fru Taylor Lautner 🙂

(20th Century Studios)

I senere tid har TayTay dukket opp i det som skulle bli storfilmen Cats (2019). Det gikk dog ikke helt smertefritt, og filmen floppet ganske heftig. Da artisten dukket opp i den stjernespekkede traileren til David O. Russels Amesterdam tidligere i år, håpet nok mange Swifties at det skulle gå litt bedre denne gangen. Men, den gang ei.

Vi ønsker dog Taylor lykke til med sitt nye prosjekt, og gleder oss til fortsettelsen.

Se også: Sinte Swifties er fly forbanna etter avlysning

Nyeste saker fra 730.no

Les mer