Hopp til hovedinnhold
MED ETT ANGRET CHELSEA PÅ AT HUN IKKE BRUKTE BADEDRAKT (NEW LINE CINEMA/PARAMOUNT)

Ny jakt på kåte tenåringer

Høsttakkefest i Norge er ikke like innkjørt som Halloween i USA. Trick and treat høres kulere ut enn knask eller knep?

Uansett kan neste helg være en fin anledning til å hygge seg med litt lite hyggelig underholdning, for eksempel ved å varme opp til den neste Friday The 13th.

Da unge Jason Voorhees druknet under et opphold på en leirskole hvor de ansvarlige ungdommene var mer opptatt av å ha sex enn å passe på, startet helvete. Og det er ikke over. Da den første Friday hadde premiere i 1980 fikk folk nervøse sammenbrudd i kinosalene og mange løp ut gråtende.

Slik fører til penger som igjen fører til en del suppekoking på spikere, og Jason har blant annet fått dø mange ganger, reise til fremtiden og slåss mot Freddy fra A Nightmare On Elm Street.

Som oftest akkompagnert av bakgrunnslyden «tschi tschi tschi tschi hah hah hah hah».

Men den ellevte filmen ser ut til å kunne puste nytt liv inn i serien. Tyske Marcus Nispel står for regien, en ivrig krabat som fikk stor suksess med sin oppgraderte The Texas Chainaw Massacre (hvor Jessica Biel er stor), og som igjen satser på en slags coverversjon, fremfor fortsettelse. 

2009s Friday The 13th skal bli en miks av de tre første delene.

Filmen har premiere i USA og Norge i februar, med Amanda Righetti, America Olivo, Danielle Panabaker, Jared Padalecki, Julianna Guill og Willa Ford i de luftige hovedrollene.

Tara Reid vs. Freddy Kruger?

(NEW LINE CINEMA/PARAMOUNT)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer