Hopp til hovedinnhold

Ny «Blurred Lines»: Omvendt sexy (?) video

(MOD CAROUSEL)

Den veletablerte kvinnelige regissøren Diane Martel gav Robin Thicke, Pharrell Williams og T.I. en freidig video for «Blurred Lines», som neppe har redusert låtens enorme globale suksess. (Den første Pharrell-produserte førsteplassen på Billboard Hot 100 på mange år.)

Konene og kjærestene til artistene gir snutten tommelen opp, og 36 år gamle, kanadiske Robin sier til Kiss FM at han ikke kan begripe at flere har klaget over at videoen er diskriminerende og nedlatende mot kvinner.


(UNIVERSAL)

– Den er ikke noe farlig, vi (gutta) er de som ser teite ut. Jentene rister ikke på rumpa og gjør ikke noe sexy dansing, det hele er så fjollete som det kan få blitt, det er humor. Kona (skuespiller Paula Patton) og venninnene hennes bare; «Dette er sexy shit, vi eeeelsker den, du må gi den ut!», sier Robin i et intervju med radiostasjonen.

 
Se den usensurerte versjonen her: (YouTube har lurt nok løsnet litt på slipset.)
 
Fortsetter nedenfor.
 

Denne originale «Blurred Lines»-videoen (med modellen Emily Ratajkowski og puppene hennes i spissen) har nå fått en alternativ versjon
via «boylesque»-gruppe Mod Carousel.

De Seattle-baserte artistene
ønsker å «presentere både kvinner og menn i et positivt lys», hvor kvinner kan være «sterke og sexy uten at det blir negative reaksjoner».
 
Robin Thicke = Caela Bailey, Pharrell Williams = Sydni Deveraux, T.I. = Dalisha Phillips:


Robin Thicke har det også fint på hjemmebane:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer