Hopp til hovedinnhold
M FOR MORGAN (UNIVERSAL) 

Ny #1 for Morgan Sulele?

M FOR MORGAN (UNIVERSAL) 

1. juni hadde 730 premiere på musikkvideoen til Morgan Suleles «Bare min», og det tok ikke mange timer før låten toppet norske Spotify og VG-lista. «Bare min» ble liggende på topp i seks uker, og ble til den største norske sommerhiten på lenge. 

Se også: Morgan Sulele gis ut på svensk


For mange kom Morgan Sulele ut av intet denne sommeren, men Magnus Clausen (som han egentlig heter) har lenge bidratt som låtskriver og vokalist for andre artister. Han har skrevet en rekke russelåter, og i
 november hadde vi premiere på Innertiers «dumme» debutvideo – med Petter Katastrofe og Morgan Sulele som gjester. 

Nå har flinkisen igjen teamet opp med kompisene i Innertier, på det som lett kan bli en ny megahit.

Bare min? Nei, Morgan sier at han heller vil ha deg. (Hvem nå enn det er…)

Se vår korte Q&A med Morgan Sulele under. 
Hei igjen, M! Hva er det beste som har skjedd etter den enorme suksessen i sommer? 

– Det beste har vel vært det å kunne lene seg litt tilbake å se låta «leve» sitt eget liv. Det har vært fantastisk. Og selvfølgelig det at alle har vært med å sunget. I hele sommer. Det har vært fantastisk.
«Jeg vil heller ha deg» er sjukt catchy. Tror du at du kan nå 1. plass igjen?
– Tusen takk! Vi er veldig happy med den, og føler det er en veldig riktig låt for både meg og Innertier egentlig. Når det gjelder 1. plass osv., så tror jeg vel den kan komme igjen, om den kommer nå gjenstår selvfølgelig å se, men man vet jo aldri. Alt kan skje. Det som er så gøy!
 
Hvem handler låten om?
– Den handler vel ikke om en spesifikk person, men mer om det å gå for kjærligheten, og ikke høre på det alle andre sier og negativitet. Det har jeg opplevd selv, og det er viktig å følge det man selv synes er riktig.


KARL, MORGAN OG ADRIAN EMILE (UNIVERSAL) 

Godt sagt! Hva er det beste med Innertier? 
– Det beste med Innertier er uten tvil melodiene deres og soundet deres. Det har ett veldig moderne uttrykk, samtidig som de blander det med gode gamle norske viseintrumenter og vokaler, og det føler jeg skinner igjennom på hver eneste låt de har. Også er det ekstremt musikalske begge to.
Hvordan er det å bo med Adrian Emile (fra Innertier)? 
– Det er helt forferdelig!! Haha, nei, det er faktisk veldig koselig. VI er såpass gode venner at vi kan både bo sammen og jobbe sammen og det er helt klar en styrke. Men ingen av oss er spesielt god til å rydde eller vaske, så leiligheten vår er sjeldent helt strøken for å si det sånn.
Til slutt: Har du noe på hjertet til fansen? 
– Bare det at jeg setter umåtelig stor pris på alt av meldinger og mailer jeg får. Siste månedene har jeg fått ekstremt masse og jeg blir like glad hver eneste gang jeg får hyggelige ord i innboksen min. I love u <3


KARL, MORGAN OG ADRIAN EMILE (UNIVERSAL) 

Se også:
Morgan Sulele, Katastrofe og Charter-Svein: – Rist meg som en milkshake!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer