Hopp til hovedinnhold

Ny ♫ fra Justin Bieber: – Dette er en låt om kjærlighetssorg

SELENA GO’PES (UNIVERSAL)

I tillegg til å adoptere aper og tisse på kjøkkenet, gjør Justin Bieber seg klar til å slippe sin Believe 3D-film like før jul. Hver mandag fram til premieredatoen på den Jon Chu-regisserte oppfølgeren til konsertfilmen Justin Bieber: Never Say Never fra 2011 skal 19-åringen slippe en ny singel, og starter moroa i dag med slow jam-perlen «Heartbreaker».

Låta, produsert og ført i pennen av lillefar selv sammen med Drake-kompis T Minus, Maejor Ali og Chef Tone, er en svai-fest av en sviske – og bør kunne relateres til av folk
flest, avslører Biebz.

– Dette er en låt for mennesker som har kjærlighetssorg, akkurat som jeg hadde da jeg skrev den. Det betyr så utrolig mye å kunne dele det jeg gikk – og går – gjennom, med fansen min. Jeg er veldig stolt over sluttresultatet og håper det gir lytterne et innblikk i hjertet mitt.
 
Say word? Ta en titt – med øret – inn i Justins <3 her:


 

Les mer