Denne historien var IKKE med i Keeping Up with the Kardashians

30. mai 2019 kl. 00:29

Lamar Odom med Khloé Kardasian og hennes søstre Kendall Jenner, Kim Kardashian og Kylie Jenner på 2010 Teen Choice Awards (Jason Merritt/Getty)

For drøyt for tv, men ikke for boken til Lamar Odom.

Basketballstjernen forteller omtrent alt fra sine mange vanskelige år med avhengighet i selvbiografien Darkness to Light: A Memoir. Både rus og sex.

Se også: – Jeg har hatt sex med 2000 damer

Khloé Kardashian, som han var gift med fra 2009 til 2016, ser ut til å akseptere boken og de har nå «vennlig» kommunikasjon ifølge Lamar.

– Hun tekstet meg i går, forteller han til radioshowet/podkasten The Jenny McCarthy Show.

– Hun syns det er okay. Hun snakket om en av historiene jeg forteller i boken. Om da hun kom til hotellet og slo jenta… Hun sa hun ikke engang trodde at jeg husket historien.

Lamar var tydeligvis smurf i pappen denne kvelden, ettersom episoden de referer til er ganske uforglemmelig.

Det er 2012 og idrettsutøveren har vært på strippeklubb. Istedenfor å dra hjem til kona, betaler han flere av stripperne ekstra, booker en suite på Hotel Roosevelt midt i Hollywood og lager etterfest.

I boken skriver han at gladjentene er nakne og at det er kokain og annet dop overalt.

Men festen ender brått.

Plutselig raser Kholé inn i rommet som en «bulldoser» og «kaster seg over» en av de nakne jentene som Lamar har sex med. Med mamma Kris Jenner i hælene.

– Forsøk å forestille deg scenen; Khloé banker dritten ut av en av jentene, skriver han i boken.

– Hun langer ut harde slag i hodet på denne jenta. (Moren) Kris skriker og vakten hennes hopper inn i slåsskampen og drar Khloé av stripperen. Khloé ber meg samle tingene mine og vakten fjerner alle rester av dop. Vi sniker oss ut bakdøren til Roosevelt og forsvinner ut i natten.

I intervjuet kaller Lamar Odom ekskona Khloé Kardashian for sitt livs store kjærlighet.

Les mer fra boken her