Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL)

– Norske Sirius er bedre enn mange amerikanske rappere

(UNIVERSAL)

Norske Sirius slapp i dag sin nye singel «Promise», hvor han teamer opp med London-baserte Daniel DeBourg. Singer-songwriter’ens YouTube-kanal har over 15 millioner visninger, med coverversjoner fra kjente artister, samt at hans mixtapes har blitt nedlastet som hakka møkk.

Briten forteller 730 at det var helt tilfeldig at han hooket opp med Norske talenter-vinneren fra Larvik.

– Under en låtskriver-camp i Oslo spilte Sirius inn i studioet ved siden av meg, og i en pause så kom han og bare «hei, er du Daniel de Bourg?», haha. Jeg hørte på et par av låtene hans og hoppet på en av dem sammen der og da.

Få norske artister markerer seg utenfor Norge (Daniel har kun hørt om a-ha), men sangeren har tro på at Sirius kan klare å slå gjennom internasjonalt.

– Absolutt. Tonen, måten han leverer og tekstene er helt der oppe. Dude spytter bars på engelsk som flere signerte amerikanske og britiske rappere ville slitt med å matche, sier Daniel.

Selv gjør han seg klar for å slippe skive.

– Etter YouTube-suksessen og 200.000 nedlastninger av mixtapes, så blir det nå snart album. Jeg har jobbet med Drake-produsenten Boi-1da og noen utrolige låtskrivere og fansen er klare. It’s time to drop it like its hot!

Men først «Promise» med Sirius, som du ser videopremieren på her:

Låten er produsert av Simen Fjeld, mens videoen er regissert av Fredrik Kristiansen. I dag er Sirius og Daniel gjester hos Ettermiddagen på TV 2, som også vises i morgen formiddag.


Se også: Sirius vs. (slim) shady baksnakkere: – Kiss my ass! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer