Hopp til hovedinnhold
Norske påskeslipp (John Kelly/Getty)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Nye norske sanger i påsken 💛

Thank God It’s Good Friday sier ingen, fordi langfredag markerer at Jesus Kristus døde på korset. Men det bør være minst én av disse norske artistene som gjør deg litt lystig.

Nedenfor har vi samlet to håndfuller med kliss nye singler fra Norge. God påske!

Morgan Sulele x Måns Zelmerlöv «Gamle dager»

Norsk-svensk sentimental mimring om gode gamle dager passer bra nå. Husker du hvordan det var før? Folk tok hverandre i hendene – og noen ga til og med klemmer. Sjukt. Greit, denne sangen handler om kjærleik, ikke COVID-19. Og det har blitt en vakker trall, i musikalsk regi ved den unge veteranen Jesper Borgen.

 

Matoma feat. LATENIGHTJIGGY «Peligrosa (Mimosas)»

Sjampis og appelsin-juice er en perfekt påskedrink. Her holder Glommas store sønn det sommerlig med sin nye amerikanske kompis, som synger til en jente med en kropp som en gudinne som skal få påskesnadder med en gang hun kommer <3. As soon as you come over, it’s over… Han serverer også mimosa.

 

Richello «All We Are»

Skreddersydd for allsang fra første sekund. Den ferske produsent/DJ-duoen fra Fredrikstad består av Henrik Sæter og Ole Georg Pedersen, som bare ønsker å spre god stemning – og få så gode streaming-tall som mulig. Det er en ærlig ting.

 

Jonas V «Extra»

Jonas Vik har to telefoner, inkludert en Nokia-burner, samt Haakon Tveit på beaten 💯

 

Coucheron x Pasha x Soul Gem «Lighthouse»

Smørblid popalarm med et tent fyrtårn styrt av Couch, Pash og Soul Gem alias Omar Elgarh. Trolig med noen metaforer vi ikke tok.

 

LÜT «LÜTetro»

Rock’n rona! Vi skrev nettopp om disse Tromsø-godsnutene, men ung, norsk rock fortjener generelt mer oppmerksomhet. Eller kanskje vi bare trenger flere unge, norske rockeband som er fete? Muligens begge deler. Uansett; LÜT er i alle fall lit 🔥

 

Moyka «Spaces»

Den røde tråden her er at gamle flammer kan være vanskelige å glemme. Buskeruds MADE-signerte Monika Engeseth alias Moyka er tilbake med sin fav Eirik Hella på en svevende, elektronisk retroflørt mer referanser til tidlig Svein og Torbjørn.

 

Ivan Ave feat. Sasac «Hope/Nope»

Er det fortsatt lov å si at noe er en vibe? Det er i alle fall det Ivan Ave alias Eivind Øygarden er på om dagen. Nedstrippet og mjukt. Håper Frank Ocean hopper på remixen <3

 

Sandra Lyng «Det bli bra igjen»

Tittelen er en bra tanke å tenke litt på nå om dagen. For å si det råmildt. Sandra har selvfølgelig rett og pakker det inn i en vakker sang. Karoline Slemmen (alias Kazi) har skrevet teksten, mens Simen Meland Handeland har produsert musikken.

Mer norske sanger: Her er forrige ukes flotteste slipp fra Norge

Se også: Ny streamingtjeneste lanseres i Norge

Les mer