Hopp til hovedinnhold
Ung flinkisalarm! ?

Safario (17): – Tyler, the Creator sa jeg kan gjøre hva jeg vil

Safario x 730.no.

i love you @djkhaled

A post shared by safario (@kacpertratkowski) on

17 år gamle Safario fra det ferske Oslo-kollektivet By Any Means er ute med singelen «Heart Eye Emoji».

Kos deg nedenfor.

Safario produserer, mikser og mastrer sin egen musikk selv på en skole-PC, selv om han bare startet å lage musikk for to år siden.

Etter debutsingelen «Memories» fra februar, så har Safri Duo Safario alias Kacper Tratkowki etablert en fanbase via sine særegne produksjoner.

kall meg photoshop mester

A post shared by safario (@kacpertratkowski) on

Promobaben til «Heart Eye Emoji» Safario beskriver singelen som «en emosjonell berg og dalbane med lekende melodier og hardtslående trommer»… Som «vekker frem følelser, selv om artisten ikke sier et eneste ord i sangen».
730.no ber Safario fortelle hvilke artister som gjør ham mest gira, beskrive sounden sin og røpe sommerplanene. 

A post shared by safario (@kacpertratkowski) on


Inspirasjon– Tyler, the Creator er min aller største inspirasjon ever. Han fortalte meg at jeg basically kan gjøre hva jeg vil og være komfortabel med valgene mine. Han skal jeg jobbe med en dag. Av de norske er det helt klart BAM-bro Conz som ofte inspirerer meg til å lage beats. Alle NORA-folka, spesielt Aksel. Og alle vennene mine så klart <3Sound– Jeg er veldig inspirert av omgivelsene rundt meg. Jeg prøver å lage lyder som får folk til å føle noe unikt og jeg prøver å alltid ha en åpen tolking for lytterne mine. Det at jeg ikke har tekst i sangen, får sangen til å ha flere meninger og individuelle kan bestemme selv hva den kan handle om.Sommerplaner


– Jeg spiller på blant annet Stavernfestivalen, Slottsfjell og Øya-natt med min kjære bror Conz som DJ. Det gleder vi oss veldig til! Jeg og Conz jobber med mye musikk som vi slipper veldig snart også so stay tuned! #bamfinnablow
Hør Safarios «Heart Eye Emoji» her:
♫ Se også: Norsk videopremiere: Rytmeklubben 🌯 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer