Hopp til hovedinnhold
SONDRE K. LARSEN OG NORGES NESTE SCREAM QUEEN MARTE GERMAINE CHRISTENSEN (SF NORGE AS)

Norske Lina skal streames (og pines) på nett

Som en presang i forbindelse med kompisens bryllup, bestemmer Lina og Martin seg for å ta turen over svenskegrensen og hamstre alkolhol.

Selvsagt mye mer enn det som er lov, noe som gjør at kjæresteparet tørker støv av en gammel, kontroversiell smuglervei gjennom den øde Finnskogen, hvor politiet og tollerne ikke kan se dem.

Men der kan de heller ikke bli hørt, samtidig som de blir grundig observert av onde, kinky skikkelser som – hold deg fast – har gitt Lina og Martin hovedrollene i en jævlig film som skal streames direkte på nettet. Type snuff.

Snarveien, som høres mer japansk enn norsk ut, er regissert av spillefilmdebutanten Severin Eskleand. Tidligere har han har laget flere nasty kortfilmer i samme sjanger, noe slasherklassikeren Friday The 13th Part IV motiverte ham til som liten.

Marte Germaine Christensen spilte mot Nicolai Cleve Broch og Kristoffer Joner i fjorårets feelgood-hasjfilm Den siste revejakta, og har her rollen som Lina, mens Martin spilles av Sondre Krogtoft Larsen fra Max Manus og ikke minst Hotel Cæsar.

Gyseren er den eneste norske filmen som har kinopremiere i sommer (31. juli).


Severins kortfilm The Chamber fra 2005:


Se også: Tredje norske runde med snowboardslakt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer