Hopp til hovedinnhold
I.N.I.-ROCKENDE DOGGY DOGG SJEKKER UT FORSKJELLIGE TYPER AV NORSK SNACKS (I.N.I.)

Norske klær som holder koken

Du går sikkert med for lite norske klær, men bergenske I.N.I. gjør det litt lettere å velge plagg fra ditt eget land. Samtidig som de holder det gate.

I forbindelse med Tommy Tee og Jaa9 & OnklPs nye plater, har merket disket opp med en t-skjorte-kolleksjon sammen med artistene, som kommer i et begrenset opplag.

730 har grafset til seg en pen bunke som vi deler ut til noen av dere. Alt du trenger å gjøre (vel, det er ikke kjempelett) er å finne ut hva I.N.I. står for, sende epost til [email protected] merket I.N.I., og du er med i trekningen. Husk navn, adresse og hvilken farge og størrelse du ønsker.

Vi lar I.N.I. booste seg selv:

– De siste fem årene har det vært drevet utstrakt urban grûndervirksomhet på Nordnes i Bergen. Da startet det som den gang var nettbutikken Steez, det som skulle bli Norges største og idag mest levedyktige urbane klesmerke – I.N.I.

– Som det fremgår av en artikkel i forrige utgave av Natt & Dag, har klesmerket på sine unge 5 år allerede rukket å etablere og markere seg tydelig på det urbane klesmarkedet i Norge. I Bergen har klærne nærmest blitt for kidsas nye bergensbunad å regne. Men selv om den lokale tilhørigheten er trygt forankret i designet såvel som i målgruppen, har I.N.I også allerede rukket å gjøre seg bemerket også utenfor Norges grenser. Dette mye fordi en rekke profilerte amerikanske artister har valgt å iføre seg klær fra I.N.I på sine norgesvisitter. Snoop Dogg ble blant annet observert på snopejakt på Seven Eleven med Mira Craig iført I.N.I-skjorte i tynne nattetimer, under sitt siste bergensbesøk.

– Design med særpreg og lokale referanser, passform, stoffkvalitet og sømmer. Dette er alle viktige kriterier som legges vekt på i utviklingen av et I.N.I plagg. Det legges mye tid og ressurser i hver minste detalj i produksjonen av disse klærne, og kanskje er det derfor I.N.I nå har overlevd i fem år og lever i beste velgående med ambisjoner om å vokse seg enda større når tiden er inne.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer