Hopp til hovedinnhold

Norske jenter om Kim & Kanyes sure shoppingtur

EBBA, ALEX, MARTINE & CECILIE TAR PULSEN PÅ KIMYE (STORM SHADOW/730/DEF JAM/E!)

Det er ikke lett å være kjent. Og det er heller ikke lett å være forelska. Ei heller er det et (mor)kakestykke å være gravid. Så når du er en forelska kjendis på tjukka, da er litt uboost stemning uunngåelig, vel?

Franske paparazzi-nøttepettere klenget seg på høygravide Kim Kardashian og minst like humørsyke Kanye West da paret var på fiffig shopping i Paris denne uken. I den småsinna snutten under kan du se a-listeparet ta turen innom flere av de største motehusene i den franske hovedstaden, og etter at det litt kleine klippet dukket opp på nett har alle mange spurt seg: Det er sommer snart og dere har barn på vei, hvorfor smiler dere ei?
 
730 er i villrede, og samlet et bedrevitende panel bestående av fire flotte norske tenåringsjenter, som så leste kjapt mellom YouTube-linjene for å finne ut hvorfor stemninga mellom Kim og Kanye ser så tilsynelatende bedrøvelig ut.
 
Hei jenter! Hva ser dere i denne videoen?
 
Martine: – Uff, jeg synes Kanye ser dritsur ut!
 
Cecilie: – Det er ikke så rart da. Se på alle de masete franske folka som bare er oppi trynet deres sånn wæææ!
 
Ebba: – Jeg synes det ser ut som de er skikkelig sinte. Men vet ikke om det er på hverandre?

Alex: – Haha, Kim har blitt megatjukk, jo!

 
Ebba, du sier de ser sinte ut. Paparazzi-bry, eller har forholdet gått rett West og de får hverandre til å spy? 
 
E: – Lol, jeg vet ikke, ass. Men jeg vet at hvis jeg var høygravid og typen min ikke tok meg i armen eller viste meg noe som helst form for kjærlighet og omsorg når vi var ute, da hadde jeg klikka. 
 
M: – Ja, synes serr han kunne holdt rundt henne, eller no? Det er han som hele tida er i Paris og jobber, er det ikke? Og hun har flydd ut dit for å møte ham? Lættis. Han er så sykt care.
 
A: – Kim KAN si nei, da. Hun må jo ikke fly helt dit bare fordi han sier det. 
 
E: – Sant!
 
Cecilie, du ser så stille ut? Hva tenker du? 
 
C: – Hmmm, jeg blir bare lei meg på en måte. Det virker som jo mer gravid Kim blir, dess mer tar Kanye avstand fra henne… Jeg tror ikke de elsker hverandre. Det er så typisk når gutter er sånn. Dritkjipt, spør du meg.
 
A: – Men han er en hjemsøkt kreativ sjel, da. Jeg skjønner ham egentlig. Kid nå midt i karrierejaget? Jeg tror han angrer seg og skjønner at dette er en stor tabbe. Det har aldri vært okay å være Ye. Ser hvor sinna han går inn på butikken der? Serr angry-walk.
 
E: – Ååå, lite heldig som stikker innom Lanvin og Givenchy da?! Digger når jeg ser Givenchy-klær på Rihanna sin Insta.
 
Dritbra, jenter! Takk for innspill.
 
Sutrete shopping eller forholdsflopping? Er panelet vårt innom ting? Se snutt her & døm sjæl:


Se også: KimYe kliner til på nyttårsfest (video)

Les mer