Hopp til hovedinnhold
(GLORYBOX PHOTOGRAPHY)

Norske Hannas oppgjør med sjalusi-monsteret

(GLORYBOX PHOTOGRAPHY)

Endelig mer musikk fra norsk-britiske Ohlayindigo! Liverpool-baserte Hanna Ponth og resten av bandet er straks ferdigutdannet fra LIPA, og sammen har de gjort en rekke spillejobber i både Norge og England det siste året.

(Vi har sett dem live to ganger, og kan bekrefte at flere av de foreløpig uutgitte låtene høres veldig lovende ut live.)


Der de forrige singlene «Heartbeat
» og «Summer Crime» kan kategoriseres som elektropop, er ferske «GEM» en mer rocka låt. På refrenget synger Hanna om et «green eyed monster», et begrep Shakespeare brukte om sjalusi i Othello

– Låten handler om sjalusi og misunnelse, som kan være et vanskelig tema for oss alle. Jeg har satt ord på mine tanker rundt dette, som jo kan være en kamp med og mot egoet, forteller Hanna til 730 via e-post, og utdyper:

– Jeg tror vi alle kan ha et lite «green eyed monster» i oss, og jeg har i hvert fall tatt et oppgjør med mitt. 

Fortsetter under

If looks could kill 🔫💘

Et bilde publisert av Ohlayindigo (@ohlayindigo)


Den fargerike musikkvideoen er laget i samarbeid med den Liverpool-baserte fotografen Emma Bassnett fra Glorybox Photography, og Hanna forteller at snutten er åpen for tolkning. 
 
– Jeg ønsker at folk skal tolke videoen på sin egen måte, men for meg viser den en kamp med og mot egoet. Vi ville spille på grensen fra når noe går fra pent til stygt, og lage en kunstvideo med endel symbolikk.

Se premiere på musikkvideoen til «GEM» via britiske Emma Bassnett: 


Se også: Nydelig indiepop-debut fra Bergen (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer