Hopp til hovedinnhold
WOW (JONATHAN VIVAAS KISE/WARNER)

Norske Future Duper debuterer med en potensiell smash

WOW (JONATHAN VIVAAS KISE/WARNER)

Ekte prat: Vi har aldri hørt om Future Duper før nå. Og de er norske. Og låten som de slapp i dag er lit.


Heldigvis kunne vi puste lettet ut; 730 har ikke sovet. Duoen – alias Lars og Benjamin fra Hønefoss (grovt bynavn!) – er nemlig kliss nye for publikum.


Sjekk ut deres debutsingel «Fever» feat. Hilde alias SKAAR nedenfor vår prat med Future Duper. 
 
Alias det første intervjuet de noensinne har gjort. (De klarer seg ganske gøtt.) 

Dere kaller dere produsentninjaer. Hva betyr det?

– Haha, godt spørsmål… Det betyr vel hovedsakelig at vi frem til nå har jobbet i det skjulte, men når vi nå kommer frem er det med effektive, dødelige (?) produksjoner. Litt sånn… «Shit, dette er fett! Hvor kom de fra», håper vi. Og så er jo Benjamin halvt Asian! Ganske ninja bare det, hvis du spør oss.

Hvorfor Future Duper?

– Det var vel et forsøk på å hete noe enkelt og catchy, men som også skilte seg litt ut – litt som musikken. Lars & Benjamin var lite aktuelt.
Future Duper var i utgangspuktet navnet på en låt vi startet på, før vi hadde noe duo-navn, men når vi skulle legge ut første låt, og trengte et navn, så var det lite tvil når Future Duper ble foreslått!

Hvordan vil dere beskrive debutsingelen?

– Energisk, catchy, melodisk og annerledes produksjon med en solid vokal. Utgangspunktet da vi startet var å lage noe annerledes enn hva man generelt hører hver dag.
Til slutt ble det en god blanding av noe Flume-San Holo-The Chainsmokers-Grey-ish, og med Hilde sin kick-ass vokal ble det en EDM-/pop-låt som vi syns skiller seg ut i mengden!
Fun Fact: Instrumentalen til Fever var det første vi noen gang laget som Future Duper.

Hvorfor fikk denne Hilde være med?

– Eneste som var ledig, dessverre…

Serri?

– Neidaaa! Når man hører låta, så sier det litt seg selv! Hun synger helt fantastisk, samtidig som hun har en ganske særegen og gjenkjennelig stemme som passet godt til produksjonen. Dessuten er det jo litt kult å være en av de første som samarbeider med en fremtidig stjerne, er det ikke?

Sefferino. Så, hva er planen for i år?


Lage masse ny musikk, begynne å spille live… Vi hadde første gig på releaseparty til Queen Julie B.… Og så lage enda litt mer musikk. 2017 er ikke året for hvile!

Legg Future Duper med Hilde i spillelisten din her og sett opp tempen:

Se også: Drømmende video fra Julie Bergan

Nyeste saker fra 730.no

Les mer