Hopp til hovedinnhold
ZAYN MALIK, FRIDA NATVIG OG TATOVERINGEN (SONY/FRIDA NATVIG/PRIVAT)

Norske Frida (18) hyller One Direction-Zayn med spontan tatovering

ZAYN MALIK, FRIDA NATVIG OG TATOVERINGEN (SONY/FRIDA NATVIG/PRIVAT)

Du har fans, og så har du fans. Frida Natvig (18 år og to dager) fra Levanger i Nord-Trøndelag tilhører den mest trofaste kategorien, og ble som halve 730-redaksjonen knust av gårsdagens vonde One Direction-nyheter. Natvig har vært fan siden 2011, men forteller 730 at det først var i 2013 hun virkelig ble dedikert. 

Folk sørger på ulike måter, og trønderen tok en permanent løsning for å hylle gullstrupen Zayn Malik (22), som nå forlater verdens største boyband 🙁 

Vi har fått lov til å vise frem bilder av Fridas ferske tatovering, som hun tok for et par timer siden. Se vår lille prat med henne under. FRIDA HAR TATOVERT NOEN MINNEORD ETTER ZAYNS EXIT (FRIDA NATVIG/PRIVAT)

Hvis du ikke ser teksten, så står det altså: 

«Is it possible to live without 1/5 of your heart». 

Frida, hva er det som gjør at du elsker One Direction så utrolig mye? 


– D
et er så vanskelig å sette ord på, jeg elsker virkelig alt med dem. Musikken deres, måten de behandler hverandre på, de er så utrolig søte mot hverandre. De er verdens fineste gutter, og de behandler oss på en utrolig bra måte. De viser at de bryr seg om oss, de har fantastiske stemmer alle sammen, jeg elsker stilen deres og hvor utrolig morsomme de er. Når jeg har en vond dag, er de der alltid for meg og kan sette et smil på munnen min. 

Det er bare halvannet døgn siden vi fikk vite at Zayn forlater bandet. Hvor lang tid tok det før du bestemte deg for å ta tatoveringen? 

– En stund etter at beskjeden kom diskuterte jeg det litt med online-vennene mine, som jeg forresten har funnet via One Direction. Tankene mine var ikke helt til stedet den dagen, med tanke på det som hadde skjedd. Da jeg var på skolen i dag fikk jeg plutselig en idé om å gjøre det, så da gjorde jeg det rett etter skolen. Så det ble veldig spontant.


JEPP, DEN ER EKTE (FRIDA NATVIG/PRIVAT)

Var det vanskelig å bestemme deg for motiv? Hadde du noen andre idéer? 

– Jeg lurte på om jeg skulle tatovere navnet hans, men da burde jeg tatovere de andre sine navn også. Eller om jeg skulle tatovere «23.7.10-25.7.15» (Zayns tid i One Direction, red.anm.) eller ta en av tatoveringene Zayn har selv.  

Har du andre One Direction-tatoveringer? 

– Dette var min første tatovering i og med at jeg fylte 18 i forgårs, den første planen min var å tatovere ansiktet til Harry på overarmen. Men jeg ville begynne med noe smått først slik at jeg kunne kjenne hvordan det føltes, pluss at jeg ikke fikk så bra respons fra venner når jeg fortalte om planen min. Jeg har planer om flere tatoveringer, og alle vil være relatert til One Direction. Vil mest sannsynlig kopiere en del av tatoveringene de har. 

Hva har venner og familie sagt om tatoveringen? 

– Jeg har ikke snakket så mye med familien om det, bare i telefonen etter at jeg hadde tatovert den, så de har ikke sett den ennå. Men særlig mamma var ikke så fornøyd, hehe. Directioner-vennene mine er veldig positive til tatoveringen, og besteveninna min synes faktisk også at den var fin. 🙂 

Noen sier sikkert at du vil angre på den, hva tenker du om det? –  Jeg er veldig sikker på at jeg ikke vil angre på den. Folk sier at jeg vil angre på den om Zayn returnerer til bandet, men da er jeg nok for lykkelig til å sitte å angre på tatoveringen. Og som noen har sagt: Den er fin å ha selv om Zayn kommer tilbake, for den kan jo ha andre betydninger også.

Modige Frida er vår type jente, og vi oppfordrer nesten flere til å gjøre som henne, og ikke minst som One Direction-guttene (minus Niall): Ta en spontan tatovering. Eller som bandet sang for noen år siden: «Live while we’re young»

Nyeste saker fra 730.no

Les mer