Norske Electric til 730: – Kjempemoro å være nummer 1 i England!

19. jul 2015 kl. 00:00
HENRIK & EDVARD (PRIVAT)
HENRIK & EDVARD (PRIVAT)

Little Mix har vært nummer 1 i England før, men det er flere år siden. Kvartetten, signert til Simon Cowells label Syco, er dog tilbake i toppen via Henrik Barman Michelsen og Edvard Førre Erfjord alias Electric.


Den norske London-baserte duoen har skrevet og produsert singelen «Black Magic», som i dag tok den vanskelige britiske førsteplassen.


Electric har tidligere jobbet med alt fra Ronan Keating, Cheryl Cole og The Wanted til Florence and the Machine. I vinter gjorde de særdeles god figur under song-campen by:Songs i Bærum forbindelse med by:Larm.

LITTLE MIX BLIR HOTTE VIA NORSK MUSIKK (CYCO/SONY)
 – Det er kjempemoro å være nummer 1, og å se låten gå til topps både på listen og på radio er helt fantastisk. Det er ekstra stas å ha laget en slags comeback-singel som redefinerer soundet til bandet, og så se at det går så bra, sier lykkelige Electric via en mail fra Los Angeles.
 
– Det har vært en glede å jobbe sammen med jentene og Ed Drewett og Camille Purcell som vi skrev låten sammen med, legger duoen til.
 
«Black Magic» er den første førsteplassen med det nye Releaseday Friday-listesystemet i UK, og er også den årets mest forhåndsbestilte singel i England, hvor streaming ennå ikke har etablert seg som i Skandinavia.Videoen til singelen, inspirert av 90-tallsfilmen The Craft og Spice Girls’ video til «Too Much», har allerede snart 25 millioner visninger kun hos YouTube:

PS: Henrik og Edvard har også laget «Walks Like Rihanna» – se videoen