Hopp til hovedinnhold
NORSKE CAMILLA MED SITT LONDON-BAND (DOLLS-HOUSE.TV)

Norske Camilla er Playstation-popstjerne

Spill og musikk har lenge gitt hverandre fin oppmerksomhet, og Playstation-prosjektet PS Movement har ordnet en norsk artist et solid klapp på skulderen. Camilla Romestrand og hennes gruppe Doll’s House ble plukket ut av brukere på nettstedet PS Movement, og har i etterkant fått finansiert video av Playstation, fått med musikk i Playstation 3-spill og en stor introduksjon til potensielle fans.

I følge VG har iallefall antall besøkende til deres Myspace økt.

– Playstation kontaktet oss fordi de mente vi var et av de beste nye bandene i verden. Det visste vi jo fra før, men det var hyggelig at de sa det, sier 28-åringen til avisen.

Romestrand flyttet fra Ørsta i Møre og Romsdal til London da hun var 16 år, for å bli popstjerne, og kanskje riste av seg janteloven. Artistdrømmen fikk hun av Madonna som femåring.

Gruppen, som er oppkalt etter Ibsens Et Dukkehus, har også fått belønning for å ha en tidligere modell som frontfigur. Doll’s House skryter av at NME blant annet skrev følgende:

– Camilla drips with so much sex she jellifies the legs of any boy or girl watching.

(Høres bedre ut på engelsk enn norsk.)

Romestrand sier til VG at innspillingen av debutalbumet snart er i boks. Til tross for Playstation-hjelpen er gruppen ifølge sitt nettsted fortsatt usignert.

Playstations nyeste maskin har ambisiøse planer.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer