Norske Camilla (20) i krig med Nicolas Cage

25. sep 2013 kl. 00:00

CAMILLA ON THE COME-UP (INSTAGRAM/PRIVAT)

 
What Does The Fox Say?? Neida. Hygg med Ylvis, men la oss ei glemme at det ikke bare er novelty-nordmenn som gjør sin ting i utlandet. 
 
Rett ut av Røyken kommer nemlig skuespillerspiren Camilla Kongshavn, som flyttet til Kina for to år siden, og som nå har landet en aldri så liten rolle sammen med Nicolas Cage i det kommende krigseposet Outcast. Storfilmen har kinopremiere til neste år, og er produsert av Jeremy Bolt (Resident Evil, Death Race, The Three Musketeers) og regissert av Nick Powell.
 
Den vakre, Bejing-baserte 20-åringen er dog kledelig beskjeden ovenfor 730:
 
– Av alle de utenlandske skuespillerene her i Kina som søkte på ekstraroller, var det stas å være én av i alt åtte stykker som ble valgt. Jeg spiller den indiske hovedrollens tjenestepike, og følger med henne på reisen igjennom filmen. Første dagen på settet ble jeg plassert på en hyperaktiv og livredd kamel som ikke klarte å stå stille. Rollen min er i utgangspunktet ganske liten, og det er uvisst hvor mye som vil bli med tilslutt. Men, bare basert på strevet med kamelen BØR noen av scenene ende opp i filmen.
 
Fortsetter under Camillas private bilder fra Outcast-innspillingen. 


(INSTAGRAM/PRIVAT)

I tillegg til halvt norske, halv thailandske Camilla og ringreven Nicolas, medvirker også den kanadiske kjekkasen Hayden Christensen og den kinesiske superstjernen Liu Yifei.
 
Tross oppturen om dagen, Buskerud-baben forteller 730 at det tok henne lang tid å få guts til å satse på skuespill:
 
– Jeg var veldig sjenert i tenårene, og turte ikke prøve meg på
skuespill før jeg ble 20 år. Så, jeg har bare holdt på i noen måneder, men jeg
føler at jeg har vokst fort og fått det overraskende bra til.


 


– Det er selvsagt veldig stas å få være med i en Hollywood-film, og jeg vet med sikkerhet at det er dette jeg vil satse på.
 
You go, girl! Mer Instagrymm (c) via Cam-Cam under:


 


(INSTAGRAM/PRIVAT)

Outcast har kinopremiere i 2014, den norske premieredatoen er foreløpig ikke satt. Inntil da: Følg med på Camilla via Instagram her.

 
Se også: Dagbladets favoritt-730-sak denne uken: Aksel Hennie på krukka med Victoria’s Secret-modell