Hopp til hovedinnhold
Debuterer med sang om seksuell spenning.

Norske Axident presenterer Gladius James

A post shared by GLADIUS JAMES (@gladiusjames) on


Etter å ha produsert sanger for blant andre
Ty Dolla $ign, Demi Lovato og Mike Posner, så har nyzealandske Gladius James signert som artist med Universal-selskapet Island (Astrid, Sigrid). 
 
Dette via labelen til nordmannen Andreas Schuller alias Axident. (De var nylig i studio med XXXTentacion.)  


Se lyric-videoen til Gladius James’ debutsingel «Too Bad» nedenfor.Hva slags artist er Gladius?


– Først og fremst så er han en hundreprosenter, alias en som skriver, produserer, spiller, synger, mikser og mastrer alt 100 % selv, sier Axident til 730.


– Musikken til Gladius kommer ikke av at han ville bli artist og derfor skrev noen sanger, men derimot at han brukte sitt musikalske talent for å manifestere følelsene sine.


Selv beskriver Gladius sounden sin som «sensuell».
– Hva jeg forsøker å oppnå med musikken min er å få folk til å slappe av når volumet er lavt og bli inspirert til å ha det moro når volumet er høyt, sier 24-åringen.


– Jeg har sanger som er nesten ren R&B, men jeg eksperimenterer også med litt funk. Samtidig er det alltid elektroniske elementer i produksjonen min, jamfør «Too Bad».

A post shared by GLADIUS JAMES (@gladiusjames) on
– Noen ganger lager jeg beats for moro skyld, og idéen til «Too Bad» kom etter at jeg laget beaten. Jeg kan føle historier når jeg hører på instrumentaler, og denne føltes som den seksuelle spenningen mellom to mennesker som uttrykker tillit til hverandre. Denne tilliten vises ikke på det de har på seg eller hvordan de ser ut, den kommer fra innsiden. Essensen i sangen kan bli oppsummert av linjene i bridgen (partiet som leder til refrenget): «
All you had to do was wear that smile and you got me good.» De fleste av oss er tiltrukket til noen som er selvsikre samtidig som de er oppmerksomme nok til å også være beskjedne.Kos deg med «Too Bad» nedenfor, med danseren
Jaylene Mendoza, filmet i Axidents nye Sherman Oaks-hus døpt Heaven’s Creek.
 

Mer musikk fra Gladius James (og bilder hvor vi får se ham!) kommer snart.  

 

Les mer