Hopp til hovedinnhold
BEISTMODUS: ANDRÉ STILLER FOR DC COMICS (AKSEL JERMSTAD, DC/THE CW)

Norske Andre Eriksen i verdens mest populære superhelt-TV-serie DC’s Legends of Tommorrow

BEISTMODUS: ANDRÉ STILLER FOR DC COMICS (AKSEL JERMSTAD, DC/THE CW)
På torsdag starter sesong 2 av DC’s Legends of Tomorrow, med et norsk fjes blant skuespillerne. 
Vel, den nå godt kjente Hollywood-skuespilleren Andre Eriksen, som har fått mye skryt for sitt skuespill fra medier over hele verdenen, er relativt ugjenkjennelig i superheltserien.  

– De har forandret litt på ansiktet mitt men kroppen er heldigvis ikke tuklet med, humrer André på Facebook og legger til passende hashtag «beastmodus».

Det var ikke lett å få noe info om rollen og karakteren fra skuespilleren.

– Jeg har jo som vanlig ikke lov å si noe særlig om det da, sier André til 730.no, men legger til at 2016 har vært gedigent.

– Jeg hatt en sinnssyk runde i år og fått jobbet med mange internasjonale serier og filmer, forteller den 40 år gamle nordmannen, også kjent fra rapgruppen Warlocks.

Snart kan man se ham i The Last Kingdom og Vikings, samt Dragonheart 4 (i regi av norske Patrik Syversen) hvor han har en stor rolle og thrilleren Mayhem med blant andre Steven Yeun (The Walking Dead).

– Det som går igjen i rollene er vel at jeg stort sett er noe ubehagelig mot folk, sier André fornøyd til 730.no.

ANDRÉ OG GUN-SHOWET HANS UNDER POST FOR MAYHEM (PRIVAT)
DC’s Legends of Tomorrow har med Victor Garber (Argo), Brandon Routh (Superman), Franz Drameh (Attack the Block, Edge of Tomorrow), Maisie Richardson-Sellers (The Originals), Ciara Renée; som også er Hawkgirl i The Flash og Arrow.

Les mer