Hopp til hovedinnhold
FREDRIK SKOGSRUD SOM BENJAMIN FALCK (REMI SALIEVSKI)

Norsk vri på Indiana Jones?

FREDRIK SKOGSRUD SOM BENJAMIN FALCK (REMI SALIEVSKI)
 

Den kommende filmen Benjamin Falck & dødsdolken er et skattejakteventyr om en historisk hendelse som skjedde i Port de Sollér i år 1561, en havneby som ligger nord-vest på Mallorca.Handlingen foregår i nåtid:– Benjamin er en ivrig men hittil mislykket skattejeger. Hans mer karrierebevisste kjæreste Jenny begynner å gå lei, og han er i ferd med å gi opp da han får en ledetråd om en skatt på Mallorca: Den sagnomsuste dødsdolken, som ble brukt under den ovennevnte historiske hendelsen. Han klarer å lure med seg Jenny på «sydenferie» i håp om å finne både dolken og reparere forholdet, noe som fører med seg uante og dødelige konsekvenser.Regissør Martin Sofiedal forteller 730 at ideen kom etter et ferieopphold på Mallorca i fjor, hvor han fikk et helt nytt inntrykk av øya, og ble betatt av den flotte naturen og arkitekturen i de forskjellige byene.– Mallorca er så mye mer enn bare hav, strand, Magaluf og tacky turisme, mener Martin.

 

CAROLINE GLOMNES SOM JENNY (REMI SALIEVSKI)


Fredrik Skogsrud har hovedrollen som Benjamin Falck. Skuespilleren har både kampsport- og dansebakgrunn, og har vært med i mange kortfilmer og reklamefilmer, og hatt roller i seriene
Hotel Cæsar og Costa Del Kongsvik.Jenny spilles av Caroline Glomnes, som er utdannet fra Sverige og vært med i flere store musikalproduksjoner i hele Skandinavia, blant annet
Les Miserables, Grease og senest Det perfekte liv. Martin og Jenny har jobbet med Caroline flere ganger, senest i min fanfilm til Playstation-spillet Uncharted, som fikk omtale i Hollywood Reporter.

Fortsetter nedenfor.
 

Benjamin Falck & dødsdolken er et dugnadsprosjekt som trenger støtte for å bli ferdig. Den første delen av filmen ble spilt inn i mai, og de har i etterkant lansert en crowd funding-kampanje for å få støtte til å fullføre innspillingen, som starter på Mallorca i slutten av måneden.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer