Hopp til hovedinnhold
<3 (PAUL LAUKLI, OSLO RECORDS)

Norsk videopremiere via Maya Vik: – Michael Douglas var så sexy!

<3 (PAUL LAUKLI, OSLO RECORDS)

Da vi trodde det ikke gikk an å dele ut flere high fives til Maya Vik går hun jammen hen og lager et lite nettbasert spill, inspirert av sin nye Lindstrøm-produserte singel «YMD (Young Michael Douglas)». (Og det er artig! Sjekk ut lenke nederst.)

Sammen med spillet slipper hun også en slags musikkvideo vi har premiere på i dag. Det vestlandske multitalentet forteller varmt om sin kjærlighet for unge Michael Douglas, og at skuespilleren var spesielt lekker i et par blockbusters. 

– Han var en ordentlig «rockestjerne» i filmer som Wall Street (1987), Basic Instinct (1992) og Fatal Attraction (1987). Makten Gordon Gekko har i Wall Street er definitivt forlokkende. Han har alt, penger, makt og sex! Hva mer kan man ønske seg?, undrer Maya. 

Videre forteller artisten til 730 at hun skrev låten omtrent samtidig som nyheten om at Michael Douglas fikk kreft grunnet oralsex (!) dukket opp i 2013.

Som har en sterk sammenheng med spillet hun lanserer i dag… 

– Vi kom på spillet litt som en spøk. Jeg satt og drakk med en venn som jobber som animatør, og han tenkte det hadde vært kult å ha spillet med Michael Douglas som fanger «pusekatter» i munnen. LOL! Vi gjorde det old school, som et nikk til tidlige spill som Space Invaders. 

Fortsetter under skjermbilde fra videoen 


(OSLO RECORDS)

I spillmanualen slash musikkvideoen du kan se under har Maya fått med seg både kompisene i Yoguttene, samt verdens mest kjente sladreblogger, 730.no Perez Hilton.  

Hun er dog forberedt på at ikke alle liker sistnevnte. 

– Perez Hilton har vært en supporter av musikken min i en stund, han postet låten «Totally Right» da den ble sluppet i fjor og ga den ut på en samleplate han lagde. Så da jeg nevnte for han at jeg ville ha han med i videoen min så han ja med en gang, og jeg hadde opptakene hans i innboksen min innen en time. Han ble hekta, men var ikke så flink. Pusekatter er kanskje ikke helt hans greie. (luul! red. anm.) 

– Perez er en funny karakter som er elsket og hatet, så forventer å få både hat og fan post etter denne videoen. Både fra MD frengers og PH frengers, sier Maya Vik til 730. 

Se videoen hun kaller et familieprodukt, klippet av «han kjekke i Yoguttene»: 

Fristende? Sjekk ut det enkle, men artige spillet laget av kompisen Arik Zurabian her, og se om du slår highscoren. 

Se også: – Folk boler seg opp til låten min as we speak 

Les mer