Hopp til hovedinnhold
– Kanke ta deg for gitt!

Norsk videopremiere: Turab (18) hyller mamma på kvinnedagen

Håper alle har en fin søndag #staypositive 💛

Et bilde publisert av T U R A B (@turabawan)


På selveste kvinnedagen stiller Turab opp med en real hyllest til mammaen sin. 18-åringen fra Manglerud i Oslo teamer opp med vokalist Charlotte Sally Aleah Johansen, og viser i dag frem videoen til «Kanke ta deg for gitt». Se premiere under. 

Og som at ikke dét var nok slipper Turab også EP-en Tenker høyt i dag. Sjekk ut via Spotify lenger nede. 

Se premiere på musikkvideoen til «Kanke ta deg for gitt» via regissør Assad Awan og fotograf Asgeir Behrentz


Hei Turab! Hvorfor låt om moren din? 


– Jeg valgte å lage en sang til mamma for å vise henne at jeg legger merke til alle de små tingene i hverdagen som hun gjør for meg. Samtidig for å minne meg selv og andre om at vi ikke kan ta foreldrene våres for gitt før det er for sent. Det er også ting jeg nevner i låta som jeg selv tenker jeg burde gjøre enda oftere. 
Hvordan føles det å slippe EP i dag? 
– Å gi ut EP er veldig stort for meg! Jeg har jobbet lenge med musikken nå, og føler det er ekstremt deilig å få ut musikken slik at alle kan høre den! Det har vært en lang reise hit, men det er bare starten! Stor shoutout til absolutt alle som har gjort dette slippet her mulig <3 

Hvordan har responsen vært?

– Responsen hittil har vært så rørende! Det er så mange som tar seg tiden til å skrive til meg, snappe meg og alt annet for å si at jeg gjør en god jobb og det motiverer meg til å fortsette og bli bedre <33
Du slapp forrige singel bare for noen uker siden, hva skjer fremover? 

– Fremover nå så bare kjører jeg 100% med musikken og satser alt, jeg skriver hver dag, og neste blir vel å slippe en ny singel mot sommeren. 

Se også: – Snitches er lavmål!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer