Hopp til hovedinnhold
(Jonathan Vivaas Kise/Nora/Sony)

Premiere fra Kapteinen: – Det løye å lage en syk video der jeg skyter noen

Se musikkvideoen til «Mr. Fantastique» først hos 730.no!

Etter å ha spilt i flere band og produsert låter for andre, fant Kjell Øverland alias Kapteinen ut at det var på tide å debutere som soloartist.

Kapteinen har allerede signert med Nora Collective (blant andre Arif og Unge Ferrari).

Nå er 98-modellen aktuell med debutsingelen «Mr. Fantastique».

Låta har han produsert selv og skrevet med Julie Bergan, mens videoen er regissert av Espen Kopreitan Jensvold.

Sjekk ut vår prat med siddis-stjerneskuddet nedenfor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kapteinen (@kapteinen) on

Ai ai, kaptein! Hvordan går sommeren?

– Ahoy ahoy! Du, sommeren er dritnais!! Lange dager og seine netter. Litt – for mye – pils av og til, og egentlig altfor varmt etter min smak, men får ikke lov til å klage på varmen 🙁

Hva er det kuleste som har skjedd denne sommeren?

– En av de kuleste tingene som har skjedd denne sommeren er å få dra på festival i London og spille inn musikkvideo. Jeg var også innom Kadetten og Stavern i tillegg, som alltid er like kjekt. Det som alltid er så digg med sommeren er at du har mye fri, så man kan bruke mye tid i studio og få bra ting ut av det.

Hva er tanken bak videoen?

– Tanken bak videoen er det mye regissør Espen Kopreitan som står for <3 Jeg bare lo da jeg leste manuset, og digga det. Vi har ganske lik humor, så han traff godt der. Hele sangen er jo veldig selvironisk, og da er det bare løye å lage en syk video der jeg skyter noen. Gull!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kapteinen (@kapteinen) on

Har du en morsom behind the scenes-historie?

– Ja, faktisk! Jeg spiller orgel i kirka, og det kan jeg sånn helt okei, for å si det mildt. Men orgel har en del stygge og irriterende lyder, og det syns jo jeg var gøy. Tror de andre ville drepe meg på et punkt, men det var heldigvis bare jeg som fikk skyte noen den dagen. Og i tillegg måtte jeg øve meg litt med pistolen uten skudd. Da måtte jeg rope PANG PANG veldig høyt, som faktisk skremte noen stakkars pensjonister som besøkte noen på kirkegården.

Du spiller jo en (stor) smule sjalu i videoen. Er du like sjalu i virkeligheten?

– Laaaangt ifra. Veldig mange har sikkert etter sangen og videoen, tolka det som at jeg er sjalu, men veldig tvert imot. Det er mer en hyllest og en sang om at noen kan være bedre enn deg, og det e heilt greit! Mr. Fantastique er bedre for henne enn meg, så jeg i motsetning til i videoen, ville jeg heller takket for meg og håpet at hun fikk det bra videre <3

Vet du om en Mr. Fantastique irl?

– Ja, og jeg tror mange har vært på enten den ene eller andre siden av en slik situasjonen. Men stakkars Mr. Fantastique får alltid skylden. Denne sangen er til deg, fordi det ordner seg for oss andre også.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kapteinen (@kapteinen) on

Hva er planen videre?

– Å slippe mye musikk veldig snart, sånn at jeg kan lage mer. Jeg har fått veldig smaken for å både slippe, lage og spille musikken min, så nå er det høygir. Å spille sanger live og se at folk connecter med det du laget, er helt fantastisk. Jeg hadde lett bare sittet på rommet og lagd musikk, som jeg har gjort fram til nå, hvis ikke det var for alle de flotte folkene jeg treffer og deler opplevelsene med.

Se premieren på musikkvideoen til Kapteinen:

Se også:

Refrenget på låten til Alan Walker feat. A$AP Rocky er passende nok: – I gotta get out before I die / I gotta get out before I die

Nyeste saker fra 730.no

Les mer