Norsk videopremiere: Serlina (17) om «generasjon prestasjon»

24. mar 2017 kl. 00:00
DU SKJØNNER BILDET NÅR DU SER VIDEOEN (PÅL GABRIELSEN)

DU SKJØNNER BILDET NÅR DU SER VIDEOEN (PÅL GABRIELSEN)

S for Serlina!

Allerede som 16-åring fikk bergenseren stor oppsving via Skei & PT-samarbeidet «Superhelt»), men i dag står Serlina på egne ben.

Serlina Wiig Sulebakk har blitt 17 år siden sist, og har imponerende nok signert med giganten Universal Music. I dag slipper hun musikkvideoen til Alan Walker GoToGuy-produserte «Puste under vann», se premieren nederst i saken.

Selvforklarende tekst? «Eg kan’kje puste under vann» sier kanskje seg selv, men låten går dypere enn som så.

– «Puste under vann» handler om hvordan vi ungdommer – generasjon prestasjon – føler vi må prestere hele tiden. Vi må se «sånn og sånn» ut for å være bra nok, vi har hjertesorg, vi opplever kanskje savn etter å ha mistet noen vi har vært glad i. Av og til prøver vi så hardt her på land at man bare vil finne en helt annen vei som er bedre. Men mennesker kan jo ikke puste under vann, så vi må bare prøve å finne frem på land og gjøre så godt vi kan, forteller Serlina om sin nye singel.

Saken fortsetter nedenfor


Her Serlina! Hvordan var videoshooten?

– Det var faktisk skikkelig gøy å spille inn musikkvideo, både fordi fire utrolige gode venner er med å spiller i den, men også fordi jeg fikk lov til å være med å bestemme litt hvordan den skulle være og hvordan filmen skal være med å få frem budskapet i selve sangen. Jeg kommer ikke til å glemme når jeg måtte ligge ute i sjøen i over en time klokken 11 på kvelden for å få noen gode undervannsklipp… Men det var litt vitti da…

Hvem inspirerer deg?

– Jeg ser veldig opp til de artistene som klarer å vise at de er vanlige mennesker og kan være seg selv, selv om de er i rampelyset. Da får jeg en mye større interesse av å høre på musikken deres også… Alle har sine gode og negative sider, og jeg tror det er veldig mange som bruker all energien sin på det og bare presse frem alle de gode sidene av seg selv og gjemme på alle de dårlige og kanskje litt mer «kleine» sidene av seg selv. Demi Lovato har egentlig alltid vært et musikalsk forbilde for meg, fordi hun har en helt syyk stemme! Hun har også vært veldig åpen med ting som hun har strevd med og har turt å vise at hun heller ikke er et perfekt menneske….

Saken fortsetter nedenfor

Liker meg så godt her🙈

Et innlegg delt av @serlinawiig


Hva gjør du når du ikke jobber med musikken?

– Når jeg ikke lager musikk så går jeg på Bergen Private Gymnas på musikklinjen. Jeg er veldig masse med venner, for vennene mine betyr så utrolig masse for meg! Jeg er aktiv i to ungdomsarbeid som heter Link og SKrUL. Der synger jeg i lovsangsteam. Jeg er en veldig rastløs person, så jeg liker veldig god å trene for å få ut litt energi, haha…

Har du noen råd til andre unge som vil bli artist?

– Vær deg selv og ikke prøv å være noen andre som du ikke er. Lag musikk fra hjertet, og vær åpen for råd og veiledning fra personer med kanskje litt mer erfaring. Vær frimodige og ikke redd for å drømme stort!

Gode tips!

Her er musikkvideoen til Serlina – «Puste under vann» via regissør Christer Steffensen:

Se også: Atle Pettersen med ung Idol-vinner