Hopp til hovedinnhold
<3 (MILLE FRØMYHR)

Norsk videopremiere: Samsayas feelgood-anthem ♥

<3 (MILLE FRØMYHR)

Endelig! «Good with the Bad» er en låt som på mange måter representerer Samsaya som artist, og lett en av våre all time-favoritter fra den norske popartisten. Flere år etter at singelen først ble sluppet er den fargerike musikkvideoen her, se premiere nederst. 

Etter å ha turnert med Lily Allen i USA og høstet kilovis med lovord internasjonalt, ser den evigunge 35-åringen nå (litt) mot statene igjen, hvor det ferske albumet Bombay Calling lanseres. 


Da Sam guidet 730 gjennom albumet låt for låt fortalte hun dette om «Good with the Bad»:

– Livet er kort, så hvorfor gjøre det enda kortere ved å ikke nyte de gledene man har. «Good With The Bad» var rett og slett en sånn «stress ned og se verden rundt deg!»-vibe jeg trengte i mitt liv. Fred gjorde en fet jobb på produksjonen og jeg digger hvordan den går fra akustiske gitarer med singalong-refreng til klubb-EDM-vibe.  Samsaya, hva er idéen bak musikkvideoen vi har premiere på i kveld? 

– Tanken bak videoen var å vise hvordan musikken kan få en til å føle seg innvendig. Hvordan rytmen går fra en rolig hvilepuls til en eksplosjon av følelser via farger. Regissør Shaun Hamontree ga meg disse blanke arkene som jeg danset meg gjennom i farger og tegninger. Litt som skisser av en låt kan være kaotisk og fri.
– Det er så inspirerende å tenke på hvor uendelig fantasien vår kan være, og jeg har nok hatt stor glede av å kunne reise i drømmene mine. Jeg elsker å lage musikk, tegne og male. Et hvitt blankt ark er noen ganger alt man trenger.
Fortsetter under


(MILLE FRØMYHR)

Hvordan føles det å få så mye internasjonal oppmerksomhet?

– Det var rimelig vilt å våkne opp til en tweet fra NYTimes Magazine der de mente at «Good with the Bad» kommer til å bli folks «Summer Anthem». Jeg har ligget febersyk de siste dagene og syntes litt synd på meg selv, så det var en skikkelig boost med slik oppmerksomhet. Samtidig som jeg gleder meg vilt til  å spille to fete klubber i Stockholm denne uken! Debaser Strand på torsdag, og Klubb Femtastic på fredag!  
Albumet Bombay Calling lanseres jo også utenfor Norge, har du noen konkrete USA-planer fremover? 
– For meg handler det mye om å få kommet meg rundt å spille live – det er slik jeg møter mine fans. Jeg elsker å spille, så det er nok det jeg kommer til å satse på, i tillegg til at jeg jobber i studio med nye låter. 2014 var et helt vilt år og jeg merker at det å reise så mye frem og tilbake mellom USA, Oslo og Stockholm har tatt på litt. Derfor passer det perfekt med konserter i Skandinavia, først og fremst mens vi jobber opp en kul turnéplan for USA.

Se premiere på videoen til «Good with the Bad» nå, regissert av Shaun Hamontree:Se også: – Etter at du har elsket vil du aldri bare ha sex igjen 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer