Hopp til hovedinnhold
(REMI SALIEVSKI)

Norsk videopremiere: Rex er tom for kjærlighet

(REMI SALIEVSKI)


Den norsk-nigerianske rapperen anti-jantelov-anthemet «Amazing» med rockeren Atle Pettersen, samt denne hvor han hyller Afrika med Norges vakreste svenske. Når 24-åringen i dag slipper ny video har han igjen fått med seg et stykke eyecandy, denne gangen i form av nydelige Eirin Hagstrøm. (Som ble litt kjent da kronidioten Christer Falck presterte å kalle «FHM-chubby» under Top Model for noen år siden.) 
Se premiere på musikkvideoen nederst. 


HEISANN, PRESSEBILDE (REMI SALIEVSKI)

Hei Rex! Hva handler «Out of Love» om?

– Låta handler om det å gi opp noe du virkelig har trodd på. Jeg skrev låta når jeg gikk gjennom en ganske tung periode med musikken og hadde mange nedturer. Her tar jeg et oppgjør med musikken og lidenskapen jeg har for den, samtidig som jeg bruker en kjærlighetshistorie som en metafor, noe mange kan kjenne seg igjen i. Budskapet i låta er todelt.

Hva er ideen bak musikkvideoen?

– Ideen bak musikkvideoen var å holde det enkelt, men samtidig fokusere på budskapet. Etter mange mailer med regissøren bestemte vi oss for å bruke kjærlighetshistorien til det visuelle, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

Hvordan var det å ha en så vakker jente å spille mot?

– For å være helt ærlig så kan det fort bli kleint å spille mot noen på den måten. Jeg er glad for at det ble Eirin, for hun er pro! Vi har kjent hverandre en stund nå, så det var mye latter og god stemning på sett.

Skjedde det noe artig på settet?

– Vi hadde en artig start på dagen med rødvin kl 8 på morgen. Hvordan Eirin skreik når hun skulle tenne på sigaretten er vel noe alle på settet kommer til å huske en god stund, LOL. Jeg prøvde Uber for første gang den dagen! Snakkes Oslo Taxi…
Hva er planene i tiden fremover?

– Jeg håper det blir en busy tid fremover med mange spillejobber, kanskje noen festivaler i sommer og at «Out Of Love» tar helt av! Jeg har ryggsekken full av ny musikk, så flere utgivelser blir det også.


Se premiere på videoen til Martin K-produserte «Out of Love» med gjestevokalist Anne Judith Wik:  

 


PS: Det er ikke den første gangen Eirin stiller opp i rapvideo, se henne med Erik og Kriss her

Se også: Rex på sjekker’n i Tanzania 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer