Hopp til hovedinnhold
Primz debuterer med Daniel Obede (Imperium)
Primz debuterer med Daniel Obede (Imperium)

Primz med Daniel Obede: – Jeg ville starte med et smell!

For å starte med et passende spørsmål: Hvem er du?

– Jeg heter Pascal, men går under artistnavnet Primz. Jeg er 18 år gammel og kommer fra Ammerud i Oslo.

Hvorfor ble akkurat dette din debutsingel?

–  Grunnen til at jeg følte at denne sangen skulle være min debut var fordi jeg ville starte med et smell, og jeg følte at dette var den perfekte låta å starte med.

«Mange skal føle seg truffet etter å ha hørt denne sangen» skriver du på Insta Story. Hva legger du i det?

– Det er mange som har snakket mye om hvordan jeg jobber med min musikk og kommet med uttalelser om meg osv, så denne sangen bare svarer alle de som har prata.

Hvordan ble du kjent med Daniel? Jobber dere godt sammen?

– Jeg ble kjent med Daniel for 3 år siden via X-Ray som ligger på Grünerløkka. Vi hadde et felles studio der og ble kjent via musikken, deretter ble vi veldig gode venner. Vi jobber veldig tett og godt sammen, vi kommer med gode innspill til hverandre og er strenge med hverandre.

Hvordan var videoshooten?

– Videoshooten var bra as, det var min første videoshoot så selvfølgelig var jeg spent. Men Abdi Junior filmet veldig bra og var flink til å veilede, så sluttproduktet ble duuuumt!

Hva kan du tilføre det norske musikklandskapet?

Jeg føler jeg kommer med egen lekenhet når jeg spytter på beaten. Delivery’en min vil jeg si er ganske leken og ikke mange gjør det som meg vil jeg si. Føler jeg kommer med min egen måte å spytte på i dette gamet.

Hvem ser du opp til?

– Jeg ser opp til Roddy Ricch. Måten han bruker og leker med stemmen hans på er fløøøøte. Han er virkelig en inspirasjon. Jeg ser og har alltid sett opp til Michael Jackson i tillegg. Han er et ikon som leverte både live og stemmemessig.

Hva er drømmen?

– Drømmen er å få musikken min ut i hele landet og å turnere i hele landet. Jeg vil at lytterne mine skal kunne relatere til sangene mine, så når de kommer på showet mitt så får de en ekstra god følelse, det er drømmen.

Se premieren til «Hvem er du» med Primz og Daniel Obede:

Videoen er regissert av Abdi Junior.

Se også:

Ærlig Justin Bieber: – Jeg har tjent penger på svart kultur

Nyeste saker fra 730.no

Les mer