Hopp til hovedinnhold
BLÆRUM = GOALS AF (TOOTHFAIRY)

Norsk videopremiere: Pasha: «All My Homies»

BLÆRUM = GOALS AF (TOOTHFAIRY)

Etter å rykket et par grove hakk opp fra undergrunnen i sommer, så er Rykkinn-prins Pasha tilbake. Se videopremieren på «All My Homies» nedenfor vår chat med 22-åringen fra hipsterlabelen Toothfairy. Snutten er stilig regissert av Prettyboi Håkon alias Håkon Stubberud (se hans ubeskjedne storebror Olav Stubberud som videobabe) og Christian Zervos, mens Pasha har produsert låten.


Pasha, hvordan vil du beskrive videoen og vibbene?


– I denne videoen så måtte jeg bare ta med mine heimgutter og bare se extra TÆRT ut! Det er en recap av hvor fuckings cute vi har vært denne sommeren! 😀 😀 XD Dette her er på en måte en celebration fordi ting begynner å gå riktig for oss… Og en stor takk til heimgutta som har vist støtte og puttet meg på. Vibben er kjærlighet!!! Og Rykkinn!!! Håkon og Zervos har klart å fange det som gjør oss til dem vi er! Bare glade idioter som prøver å alltid ha det fett! Spre gode vibber! Og late som vi ikke har noen problemer!

Hei sveis, hva skjer med flettene?

– Det som skjer med flettene er at jeg bare er så jævlig søt atte hjælp!

Hva er målet ditt for 2017?

– Dette her er bare en liten promovideo for det jeg kommer til å slippe snart! Og så skal jeg prøve å flytte ut hjemmefra med rap-money! Bare å vippse meg! «Støtt fattig barn i Rykkinn og bli fadder idag!!!»
Takk for praten!!!

Se premieren på «All My Homies» her:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer