Hopp til hovedinnhold
OSCAR & MK (TEE PRODUCTIONS)

Norsk videopremiere: Oscar Blesson

Vi har fulgt med på Oscar Blesson siden 2015, da han slapp video til sin vri på Jay-Z-klassikeren «Dead Presidents».

Spol frem til slutten av 2017, og den Tommy Tee-signerte Holmlia-gutten nærmer seg sitt debutalbum Remy N Flowers. Før den tid slipper han låter til «spilleliste»-settet B4DAALBUM. Les: Før albumet. Dette marker han med singelen «Follow Me», hvor han er et par hakk lystigere enn før, nå via produsenten DeCicco.

Se premieren på musikkvideoen nedenfor, som blant annet har med Oslo-Insta-gladjenta Maj Karin Øyen.

A post shared by Maj Karin Øyen (@maj.karin) on


Oscar, er budskapet på «Follow Me»? At alle bør følge deg?

– Det burde man regardless, haaaah… Follow me because I spit the real! Follow my words. Alt er i teksten, men budskapet mitt generelt er alltid positivt.

Hvilke norske rappere inspirerer deg om dagen?

– Livet mitt inspirerer meg. Livet mitt fra 2016-2017 har bydd på så mye forskjellig at jeg behøver ikke å se meg til sidene for inspirasjon. Life gives me life, literally. Men hvis det er én norsk artist jeg er syns er kul, så er det Cezinando. Han tør å gjøre sin egen greie og er seg selv 100 %. Big up!

Eminem klager angivelig over mumlerappere. Hva synes du om denne «sjangeren»?

It’s not for everybody. Jeg liker noe av det, men det er mye døvt. Prosjektet mitt Remy N Flowers derimot, som jeg slipper tidlig 2018 er unikt og relaterende! Be on the lookout! 👁 Dette er for alle som liker ekte musikk! ❤️💯

Apropos 2018; hva er målet ditt for dette året?

– Først og fremst skal jeg slippe debutalbumet mitt, reise mye, jobbe, turnere og get myself out there! Jeg skal gjøre folka mine stolte og seile videre på en reise som nettopp har startet. Let’s getittttt!

Se premieren på Oscar Blessons «Follow Me», regissert av Noah Løchting Williams:

Se også: Ny TV-serie: Hvem drepte 2Pac og The Notorious B.I.G.? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer