Hopp til hovedinnhold
<$! (SKJERMBILDE)

Norsk videopremiere: Myra føler seg selv ?

Denne helgen slapp Regina Tucker (23) alias Myra den stiligste singelen siden, vel… Den forrige til Myra? Den vidunderlige bergenseren gjør som Nicki og Beyoncé og erklærer via musikken at hun føler seg selv. Hva rapperen legger i dét kan du lese nedenfor. 

Deilige «Føler meg selv» er produsert av Lars Vaular-favoritten Frode K. Flatland, videoen er regissert av Håvard Sandvik.

– Tanken bak videoen var egentlig bare å filme noe gøy i et studio samtidig som vi filmet behind the scenes for å finne ekte øyeblikk, forteller regissøren til 730. 

Se verdenspremieren her: 

Hei Myra! Videoen er sjukt lekker. Du har stilig nok med både hund, katt og Malin Nesvoll aka @makeupmalin. Hvordan var det å lage den? 

– Det var utrolig gøy! Håvard og Carl (regissør og filmer/klipper) så for seg noe som var i samme retning som meg, + pluss at jeg fikk Kinam Konlan på make up & Malin som stylist og Zena Williams som hypegirl. Hele crewet stilte opp (på kort varsel) og gjorde en fantastisk jobb! Det er på grunn av de at vi kom i land!
Folk tolker jo uttrykk på forskjellige måter. Hva legger du i å «føle deg selv»? 
– For min del vil jeg egentlig bare kjenne meg selv. Jeg har slitt mye med prestasjonsangst og overtenking det siste året. Jeg kom inn i spillet som en type person/artist og følte en stund at det var den personen jeg måtte forbli. Men det er så mange ulike sider ved meg. Mange sider jeg på mange måter har holdt tilbake, og det er ikke vits og tar mye energi. jeg vil føle og forene alle sider ved meg selv!

Har du noen gode tips til alle som ønsker å booste sin egen selvtillit? 
– Personlig tror jeg personligheten vår er dynamisk. Den bygges og formes etter livets faser, på godt og vondt, men godt. Samtidig som det er ingen andre som kunne vært meg, og jeg kunne heller aldri vært noen andre. Man må også ta til ettertraktning at mennesker er i hus med seg selv og til syvende og sist bryr man seg mer om hvordan man selv fremstår enn noen andre. Det er ingen som bryr seg mer om hvordan du er som person enn deg selv… Bare slapp av. Vi lever, og vi lærer. Føl deg selv!

Fortsetter nedenfor 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer