Hopp til hovedinnhold
#HEISANN (UNIVERSAL MUSIC)

Norsk videopremiere: Lofotens neste wonderboy?

#HEISANN (UNIVERSAL MUSIC)

Flink fyr: Check. Catchy låt: Check. Kjekk: Check!

(Bendik) Kajander kan krysse av flere av de viktigste punktene på listen over kvalifikasjoner som trengs for å bli Norges neste popstjerne.

For litt siden vant lofotværingen 730 og Universal Musics hit-konkurranse, og i dag er musikkvideoen her.

Men er du klar?

– Det morsomste med musikkvideo-innspillingen var helt klart å kaste bensin på et bål. Men det var også veldig morsomt å skyte golf fra et fjell. Og kjøre gammel bil, da! Alt var egentlig morsomt, sier Bendik Kajander.

24-åringen var dog ikke like komfortabel under hele innspillingen.
– Jeg måtte gå rundt med sminke på offentlige steder. Det er et knippe mennesker der ute som nok tenkte at, «Oi, det var noen påfallende lange øyevipper på den fyren». 
Fortsetter nedenfor

Kajander forteller at han tidligere har vært både turistguide og leirskolelærer i området. 
– Det var så stas å spille inn video på hjemmebane! Jeg har vanket på plassene i videoen i all tid, så det er rart å se de på film. 

– Favorittscenen må nok bli den som er helt på slutten av videoen. Hvis man ser nøye etter, ser man at jeg holder den ene raketten og skyter fra hånden. Det var loco!

Se videopremieren til Benjamin Giørtz- og Jesper Borgen-produserte «Når e du klar?»: 

PS: Kajanders videokjæreste heter Helle Platou. <$
Musikkvideoen er laget av Fill In Production. Regi og klipp: Sigurd Fossen. Produsenter: Christer Dyngeland og Sigurd Fossen. Fotograf: William Glandberger. Kameraassient: Kevin Smilden. Make-up: Regine Lønning.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer