Norsk videopremiere: Lil Halima (19)

17. aug 2018 kl. 00:00
<3
<3 (UNIVERSAL)Bardu-artisten og -kunstneren Lil Halima slipper i dag en akustisk versjon av «Train», andresingelen som på kort tid har rundet en halv million avspillinger på Spotify.

Den talentfulle 19-åringen spiller alle instrumentene selv på denne versjonen, noe hun viser i musikkvideoen 730 har premiere på. Se og hør «Train – Acoustic» nederst i saken!

Hei Lillian! Hvordan har sommeren vært?– Sommeren min har vært ganske fin og ganske dårlig. Oppturer og nedturer, realistisk.Tror du er den første som har svart så ærlig på det spørsmålet. Hva tenker du mest på om dagen?– Jeg tenker en del på veldig mye, men mest er vel musikk. Tenkt en del på Kanye West i dag og da jeg så intervjuet hans på Jimmy Kimmel og det var mye å ta inn, haha. Jeg tror alle de smarteste er litt dum. Eller misforstått. Litt som Kanye.Hva handler «Train» om?Handler om akkurat det jeg synger om egentlig, en togtur hjem fra kjæresten.


Hvilket instrument liker du best – og hvilket liker du minst? (Av alle i hele verden.)
– Wooooow. I mean, vi lever jo i en verden hvor alle lyder kan bli musikk så har mange favorittlyder. Men instrumenter, hmmmm. Så en video av Stevie Wonder hvor han spilte på et sykt kult instrument. Gjorde litt research nå og fant ut at det heter harpejji.– Liker minst er litt vanskelig men er ikke så glad i saksofon, veldig ofte litt for sensuelt for meg haha.Hvordan var det å lage videoen?– Var fint, alt er veldig organisk og bare gjort for å egentlig vise at jeg spiller alt i sangen selv. Koslii.

Se premiere på musikkvideoen her:
Regi & foto: Marion Fransrud
Produsent: Marion Fransrud / Citrus Productions
Styling: Chris Lee

Se også: Juice WRLD (19) debuterer hos Jimmy Kimmel