Hopp til hovedinnhold

Norsk videopremiere: KingSkurkOne tenker på deg <3

Did a lot of shit just to live this here lifestyle 🛰@f_i_l_l_a

Et innlegg delt av 501 NMG (@kingskurkone)Kan du si meg hva du tenker før du legger deg på natta kan du si meg om du tenker på meg? Kan du si det for jeg tenker på deg?

Etter å ha levert fjorårets mest uventede sommerhit sammen med Linda Vidala (10 millioner streams! Med norsk tekst!) følger allsidige KingSkurkOne denne sommeren opp «Bængshot»-suksessen med en helt annen type duett.

I musikkvideoen til vakre, Ira-gjestende «Tenker på deg» (produsert av Moggger) ser vi fotograf Maria Pasenau både foran og bak kamera.

– Jeg har jobbet veldig mye med denne låta, og jeg var veldig usikker på hvem som skulle lage video til den, forteller den NMG/G-Huset-signerte rapperen om «Tenker på deg».

– Det var faktisk Mogger som hadde ideen om at Maria Pasenau kunne lage en jævlig fet video. Jeg syntes det hørtes dope ut. Så jeg tok kontakt og hun mekka no crazy shit. LGBT-greia ba jeg litt om, følte kjærlighetsperspektivet ble litt bredere da.

Se verdenspremiere på videoen til «Tenker på deg» via regissør Maria Pasenau:

Se også: Adrian fikk sparken på grunn av sangtekst

Nyeste saker fra 730.no

Les mer