Advertisement

Norsk videopremiere: Hedda Mae gidder ikke bruke tid på kjipe folk

20. feb 2020 kl. 13:00

Lei av folk som tråkker på deg? Hedda har hymnen for deg. (Øystein Grutle Haara)

Ikke kødd med Hedda Mae!

Hedda er kanskje bare 21 år, men er allerede klar til å bryte ut av Bergens-bobla.

Vestlendingen debuterer som artist med pop-bangeren «Pride Goes Before A Fall», og vi er imponert!

Med seg på laget har hun produsent Benjamin Giørtz, kjent fra indiepop-bandet Kid Astray, og resultatet er lekent og energisk låt som ber folk skjerpe seg. Streng frøken, altså.

I dag slipper Hedda en splitter ny video hvor hun viser frem uante talenter, så vel som sangferdigheter.

Se premiere på videoen for «Pride Gods Before A Fall» under vår prat med godjenta:

Gratulerer med ny låt, hvordan føles det? 

– Wohoo, tusen takk!! Det er veldig spennende og gøy og rart, jeg føler seriøst at jeg har bursdag. hehe.

Kan du fortelle litt om hva låten handler om?

– I likhet med de fleste andre låtene jeg har skrevet, er det basically en rant om noe som irriterer meg.  😊 Den er basert på at man er lei av å bli herset med – og at man ikke gidder å bruke tid på noen som tråkker på deg for å få seg selv til fremstå bedre.

Tror du på karma? Og, har du noen gang opplevd karma irl? 

–  Yes I do!! Absolutt 😊 Mange instant karma-hendelser i mitt liv, ass. Du vet når du ler av folk som sklir på isen, for så selv å tryne? Det har vært meg liiitt for mange ganger nå. Men, jo – jeg tror jo at det en gjør mot andre, til syvende og sist vil falle tilbake på deg selv. Så vær grei med hverandre!!

(Instagram/itsheddamae)

Hvorfor ble akkurat låten debutsingelen? 

– Hmm, godt spørsmål. Det føles bare riktig. Det er jo en låt jeg selv har blitt glad i, i tillegg til at jeg føler den kan være et gøy tilskudd til det norske poplandskapet.

Hvis du skulle beskrevet musikken din med tre ord, hvilke ville det vært? 

– Leken, retro og sassy pop 😊

Hva betyr «Pride Goes Before A Fall»? 

– På norsk betyr det hovmod står for fall. Egentlig bare en annen måte å si «Karma’s a bitch» på.

Du har samarbeidet med Benjamin, hvordan var det å jobbe med han? 

– Det er lættis, ass! Det funker skikkelig bra, det jeg virkelig liker med samarbeidet er at det aldri er noe som «Ikke er lov» når vi skriver – og det tror jeg gjenspeiler seg i låtene. Også er han jo latterlig flink i det han gjør. Han har vært involvert i så og si alle låtene i Hedda Mae-prosjektet. Gleder meg til å lage flere!!!

Over til videoen, hva er ideen bak den? 

– Da vi bestemte oss for at vi skulle lage en musikkvideo, var vi innstilt på å prøve å få til en litt u-norsk greie. Også kom ideen om talentshow opp. Vi ble enige om at deltagerne skulle være så bisarre som mulig- mens jeg bare skulle være meg.  Konseptet i videoen er at man kommer langt med å bare være seg selv – til tross for at ikke alle alltid vil digge det. Det som er ekstra gøy er at bandet, som backer min karakter, er bandet som spiller med meg på ekte ❤️❤️ fin gjeng.

(Instagram/itsheddamae)

Kos! Har du noen gang vært med på talentshow? I tilfelle, hva gjorde du da?

– Det har jeg. Dessverre. Hehe. Dansa med noen venninner på en talentkonkurranse på barneskolen. Det var ikke veldig bra. For å si det sånn. Det verste er at jeg enda ikke har innsett jeg ikke er blant dem som er født med naturlige dansemoves. Kan noen lære meg???

Hvem vinner talentkonkurransen i videoen?

– hmmm…

Hva er planene fremover? 

– Ferdigstille og skrive nye låter! Og slippe de! Også spiller jeg på By:Larm 27. og 28. februar, det blir så gøy aaahhh.

Takk for prat!

– Selv takkkk ❤️❤️❤️

Se videoen som er produsert av Christer Dyngeland og regissert av Sigurd Fossen her:

Se også: Topp 13 sitater fra Farmen Kjendis

Norsk videopremiere: Kamelen er tilbake!