Hopp til hovedinnhold
IZNO I FYR OG FLAMME (NEW NEIGHBOURS/YLTV)

Norsk videopremiere: – Jeg var sulten på bars!

IZNO I FYR OG FLAMME (NEW NEIGHBOURS/YLTV)

For drøyt to uker siden slapp Oslo-rapperen Izno singelen «Honda», med tilhørende varm Martin Khang-regissert musikkvideo skutt i Barcelona. Se den nederst i saken. 


Nå er Izno tilbake med nok en video fra samme tur, men denne er rettet mot gatene. 

– Jeg var sulten etter bars den kvelden jeg laget den låta. Jeg ville rett og slett vise en annen side av meg som folk ikke har sett før. Det var tross alt rapping jeg drev med når jeg først startet med musikk. Jeg skrev og spilte inn «Room Service» noen timer før vi reiste ned til Spania. Vi improviserte rett og slett alt sammen der nede, og resultatet ble dope, forteller han oss. 

«Room Service» er produsert av New Neighbours-produsenten Lootion. 


Se premiere på musikkvideoen via våre venner i YLTV

Bonus: Videoen til «Honda»: 

Se også: – Jeg er sulten, og jeg er her for å spise

Nyeste saker fra 730.no

Les mer