Hopp til hovedinnhold
Bli bedre kjent med bergenseren.

Norsk videopremiere: Halie (17) trenger en ferie

Se dette innlegget på Instagram

Så utrolig gøy det var i dag 💚💚 Tusen takk @hvalstrandfestivalen 🤩 📸: @hvalstrandfestivalen

Et innlegg delt av HALIE (@haliemusic__)


Hannah Emilie Grung alias Halie (17) trenger kanskje en ferie etter sommerferien. VGS-eleven har nemlig hatt en tettpakket sommer fylt med USA-turer og festivaljobber Norge rundt, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen.

11. oktober er Halie klar for å fylle Rockefeller i Oslo, billetter finner du her. Med seg i bagasjen har bergenseren kliss ny musikk, samt veletablerte singler som «Echo», «Youth» og «Holiday».

Musikkvideoen til sistnevnte sang har 730 premiere på i kveld. Se snutten nederst i saken!

Hei Hannah! Hvordan har sommeren vært?– Den har vært helt amazing. Fylt med så sinnssykt mange bra minner, og masse bra konserter! Det gikk altfor fort, men likevel så føltes det ut som det gikk mange måneder. Elsket det. Jeg har lært veldig mye denne sommeren, og det er jeg evig takknemlig for.Topp tre artister/band du hører mest på akkurat nå?– Jeg hører veldig mye på «Messages From Her» av Sabrina Claudio. Jeg tror jeg har hørt den 20 ganger i dag.  Jeg har hørt på Bruno Major sitt album mye; A Song For Every Moon. Han laget en ny sang og la den ut til verden en gang i måneden i 12 måneder. Det er veldig spennende å høre det i kronologisk rekkefølge, høre hans følelser for den måneden. Min favorittsang av han er «Just The Same». Nr 7 på albumet.  Siste er vel Too Far Moon. Jeg klarer ikke å slutte å høre på «Til My Heart Stops» og «Circles». De er bare helt fantastiske.– Det er vel mine topp tre, men det endrer seg hele tiden. Kanskje det er nye i morgen.Hva handler den seneste singelen din «Holiday» om?


– «Holiday» handler for meg om å bryte seg ut av alle retningene folk vil at jeg skal ta. Det var en periode der skolen tok veldig mye av meg. Det føltes ut som at jeg ikke fikk gjøre det jeg virkelig ville. Så da ble «Holiday» laget. Hihi.

Se dette innlegget på Instagram

I will take myself to the top, thank you very much!

Et innlegg delt av HALIE (@haliemusic__)Hva er den beste ferien du har vært på?


– Noen sinne? Det var ikke så lenge siden faktisk. Tror sommeren 2016. Vi dro til Hvasser (utenfor Tønsberg), nesten hele familien var der. Det var helt perfekt. Niesen min var med, og tiden med henne er den jeg husker best. Jeg pleide å stå opp når hun våknet sånn at moren kunne få sove litt, og lekte med henne til frokost. Kun meg og hun. Hun kunne ikke gå enda, men jeg holdt henne sånn at hun kunne få lov å gå der hun ville. Hun elsker å løpe, så vi fikk litt av noen intervaller. Hvasser er et nydelig sted og har så mye fine butikker og alt. Elsker å være der.Drømme-reisemål?– Det er et lite sted kalt for Umoja i Afrika, som jeg alltid har hatt lyst å reise til. Det er et liten landsby som kun består av kvinner. Landsbyen er et sted kvinner som har gått igjennom de mest forferdelig ting kan flykte til. De tjener penger ved å selge smykker og andre ting til turister. Så er alt annet laget av kvinner. Som jeg synes er ganske fett. Jeg har lyst å se hvordan en landsby med kun kvinner ser ut og fungerer.Enig! Hva er planene for høsten?


– Det er så mye gøy som skjer i høst. Jeg skal ha mine helt egne konserter (liksom, wooow) og jeg skal lage mer musikk. Det er bare drømmen. Denne høsten blir amazing. Gleder meg til å dele alt med alle.

Se premiere på musikkvideoen til «Holiday» her:


Musikkvideoen er laget av Thorvald Nilsen ved Flimmer film (foto) og Mario Urban fra OK kontor (klipp).

Se også: Disney går for AURORA

Nyeste saker fra 730.no

Les mer