Hopp til hovedinnhold
<3 (SKJERMBILDE)

Norsk videopremiere: Gabrielle lover ?

Eg vet bak hver sving / venter ting / som eg ikkje forstår / eg forstår deg men vi finner en løsning på dette eg lover / vi finner en ordning på dette eg lover igjen og igjen / igjen og igjen 1. juni på kalenderen betyr at vi offisielt er inne i årets første sommermåned, og hva passer vel da bedre enn kliss ny musikk fra Gabrielle?

Bergenseren er endelig tilbake med et nydelig slipp, nemlig Ole Torjus-produserte «Eg lover». (Med god hjelp fra strykerne i Oslo Strings.)

Vi måtte spørre Gabby litt om låten, videoen og ikke minst VARMEN – sjekk ut praten nedenfor verdenspremiere på musikkvideoen via regissør Kristian Kvam Hansen:

Hei Gabrielle! Hvordan går det i varmen?

– Herregud det går bra! Jeg har solkrem mot solallergi og har badet opp til flere ganger. Dessuten begynner fregnene mine å slå seg sammen til en slags flekkete brunfarge. kan ikke klage.

Har du noen gode tips for å overleve tropetempen?

– Ehm. Spis is og sitt helt rolig. Heh. Pluss prøv å nyte det da juli sikkert blir 7 grader og regn. Hilsen bergenser.

Hva handler «Eg lover» om? Hva er det du lover?

– «Eg Lover» er en låt jeg i utgangspunktet ville skrive som en trøst til nære venner som har hatt det tøft, men samtidig til alle vakre menneskene som sender meg meldinger med historier fra livet sitt. Om livssituasjoner som har vært vanskelig å takle og hvordan de har funnet ro i musikken min. Det kjennes stort og absurd til tider. Der er ikke alltid man vet hvordan man skal svare på henvendelser om sorg. Åpenhet om det er ofte vanskelig for oss mennesker å takle, og for meg kjennes det noen ganger bedre  å gi ett svar gjennom musikk. Da jeg hadde skrevet en stund merket jeg likevel at den handlet mer og mer om mitt eget liv, og hvordan jeg selv trenger å jobbe med min indre stemme. Til syvende og sist ble derfor dette en låt som handler like mye om meg selv. Den tok form på musikk av unike Ole Torjus Hofvind, som er en sann fryd å jobbe med (masse kjærlighet til deg OT<3) , og ble limt sammen med stryk av Oslo Strings. 

Kan du nevne tre ting du lover å aldri gjøre?

– Herrefred ok hva svarer man på disse tingene? Det er nok mange ting. Menneeeh… Aldri slå ned noen, aldri joine en terrorgruppe og aldri spise hund..? Fortsetter nedenfor

Bra løfter <3 Hva er historien i musikkvideoen? 

– Jeg tenker vel kanskje at den bør prate for seg selv, men i veldig korte trekk maler den nok et bilde av en person som jobber mot seg selv til tider.. Foresten stor S/O til Push Media som jeg jobbet med for første gang, og som er noen av de vakreste menneskene som finnes der ute. Innspillingen var heftig, men en sann fryd. Og statistene. Jeg orker ikke så mye godhet og glede på ett sted. Hjelpes. Hva gleder du deg aller mest til i sommer?

– Festivalsommer (!), kendrick på øya, d’angelo på sentrum scene og vennebryllup!

Hvilke artister eller låter hører du mest på om dagen?

– Hm. Emilie Nicolas slapp album i dag, så det kommer nok helt rolig til å gå i det 24/7 i tiden fremover.   Har du ellers noe lite eller stort på hjertet?

– Vær snill med hverandre og hold bussen/trikken hvis noen kommer løpende bak. Viktig <3

Se også: Gabrielle i Miami ☀️

Nyeste saker fra 730.no

Les mer