Hopp til hovedinnhold

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.»

Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om?

– Takk! Låta er en beinhard gateballade om business. I business er det bare en ting som snakker; PENGER. Låta er en hyllest til alle artister, frilansere, kunstnere eller hva det enn måtte være som er lei av å bli spurt om å jobbe gratis. Fuck deg, betal meg!

Godt sagt. Hva er tanken bak videoen? 

– Videoen er et slags kjærlighetsbrev til Martin Scorsese. Vi digger jo Taxi Driver og de andre filmene hans. Vi ville fortelle en slags skitten gatehistorie med superhelter.

Hvis du hadde kunnet vært superhelt for en dag. Hva hadde vært dine krefter, og hva hadde du gjort?

– Jeg ville vært som Supermann, så jeg kunne flydd rundt i Europa og banka opp høyreekstremister. Nazisme er jo on the rise igjen og det er jævlig kjipt…

Ja det kan du si. Hvilken superhelt er din favoritt? 

– The Punisher har alltid vært favoritten, men han er jo ingen helt. Ikke har han krefter heller. Han bare skyter alle. Da må jeg vel velge Spider Man på grunn av fjorårets Into the Spider Verse. Den var dødsfet!

Se premiere på «F.D.B.M.» aka «Fuck deg, betal meg» via YLTV og regissør Aleksander Tranberg:

Skuespillerne er Linda Tveiten, Sam Lachlan og Ronny Skalle. Foto: Magnus Wathne. Kostymer: Marius K. Lunde.

Se også: – Jeg er den mest hardtarbeidende artisten/produsenten i Norge!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer