Hopp til hovedinnhold
NORSK GLADLAKS <3 (PER HEIMLY)

Norsk videopremiere: Freddy Kalas

NORSK GLADLAKS <3 (PER HEIMLY)

Freddy Kalas alias Norges største festgeneral og hitmaskin er tilbake. Denne gangen byr gladgutten fra Drammen på en varm, tropisk vind, sjekk ut premiere på musikkvideoen til «Vibber» nedenfor. 

Fun fact: I 2016 var det ingen norske ord som ble mer googlet enn «Jovial».


En raskt titt på Spotify viser også at Buskerud-gutten nærmer seg 200 millioner streams via låter som «Jovial», 
«Pinne for landet», «Feel da Rush» og «Hey Ho». Ikke verst for en artist som nesten utelukkende synger på norsk. 

I dag er det dog «Vibber» som gjelder, og Freddy forteller til 730 at singelen handler om viktigheten av å henge med folk som er #goodvibes. 


– Det er viktig å kjenne etter hvordan «vibber» man får av folk man møter. Det er spesielt viktig å omgås de menneskene som gir deg de beste vibbene, og det er de menneskene jeg skriver om. De menneskene jeg er mest glad i, sier Fredrik alias Freddy Kalas. 


Den Brusjan film-produserte musikkvideoen byr på brennheite sommervibber, og Freddy vil at du skal spre de gode vibrasjonene videre. – Nå er endelig sommeren her og det er på tide å spre positive vibber ut til alle gladlakser og surpomper! Jeg sender deg en positiv vibrasjon som du må sende videre, slik at denne sommern blir best mulig for oss alle! Her er min sprø, og fantastiske musikkvideo laget av «Brusjan» håper den faller i smak! Ha en fortreffelig sommer alle sammen, mange gode vibber fra Freddy Kalas. Se premiere på «Vibber» via regissør Thomas Andal: 

Se også: – Jeg kunne ikke vært mer sexy

Nyeste saker fra 730.no

Les mer