Hopp til hovedinnhold
FOLK SOM GJØR DUMME TING (TOOTHFAIRY)

Norsk videopremiere fra Coucheron og Ary

FOLK SOM GJØR DUMME TING (TOOTHFAIRY)

Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen teamer opp med Ariadne Loinsworth.
 
Eller litt lettere sagt: Coucheron feat. Ary. 
 
Den norske duetten «UFO» har nå fått artig musikkvideo.   


– Av alle singlene jeg slapp i år, var «UFO» den eneste jeg umiddelbart følte trengte en musikkvideo, sier Couch til 730.


– Jeg var helt sikker på at den rastløse, barnslige attityden i sangen kunne oversettes til skjermen, og regissør Ask Sunde hadde en dritkul visjon for hvordan det kunne bli gjort. Videoen ble skutt i Oslo, sammen med venner av Ask som gjør dumme ting. Det er akkurat det jeg håper «UFO» gjør med folk. Jeg kjørte inn i et tre etter å ha hørt den.


(
Bevis.)

Se Coucherons nye video her:


Les mer