Hopp til hovedinnhold
Anna og nydelig voffs (HES)

Norsk videopremiere: Drømmedag med hunder og Anna of the North

Hvordan gjøre en god musikkvideo bedre? Hent inn hunder!

Anna Lotterud aka Anna Of The North har ikke bare hatt suksess innenfor landegrensene, hun har streamet over 140 millioner ganger over hele verden.

I dag er hun tilbake med ny låt – og tilhørende musikkvideo.

Anna har tidligere samarbeidet med godgutter som Tyler, The Creator, G-Eazy og Rejjie Snow.

Tittelsporet fra debutalbumet Lovers var å se i en viktig scene i Netflix-filmen To all the boys I’ve loved before, altså er det greit med internasjonal suksess for Gjøvik-stjerna.

I dag slipper Anna «Used To Be», en singel produsert av Bastian Langebaek.

Anna forteller at låta er en påminnelse om hvordan det var da vi var unge og ikke brydde oss om overfladiske ting som tar så mye av tiden vår i dag.

– Folk stresser med alternative virkeligheter, og glemmer at livet skjer her og nå. Jeg er så redd for at jeg en dag skal våkne opp, gammel og trist, og skjønne at jeg tilbragte hele livet med å stirre på en skjerm og drømme om å være noen jeg ikke er. La oss gå ut og kaste litt ball sammen og sette pris på hverandre, sier Anna.

Se den Danilo Parra-regisserte musikkvideoen med ikke bare Anna, men også masse fine hunder i fokus under vår prat med godjenta:

Hei og gratulerer med råfin låt og video! Hva ville du få frem med videoen?

– Takkk! Egentlig bare kos og god stemning. Men samtidig er jeg også veldig fascinert av mennesker som bruker masse penger på å groome (fant på nytt ord) hundene sine. Style de opp i klær som sikkert er dyrere enn alt jeg eier til sammen. Så det er vel en mørk undertone der.

Er det noe du skulle ønske du fortsatt gjorde, som du gjorde da du var barn?

– At jeg var mer aktiv og leken kanskje. Jeg er jo aktiv nå, men ikke på samme måte. Samtidig som det også kanskje hadde vært litt rart.

Litt, men alt er relativt. Du har med noen sjukt søte hunder i videoen, er det noen skjult baktanke eller mest for å kose?

– Jeg lagde min egen drømmedag. 🙂

Kos! Hva gjør deg aller mest glad?

– Jeg blir veldig glad når jeg har fri over lenger tid. Når jeg har tid til å gjøre ting jeg egentlig ikke har tid til. Bare en hel dag hvor jeg kan gjøre hva jeg vil. Eller ingenting. Spesielt hvis det er sol. 🙂

ENIG! Hva skal du gjøre i påsken?

– I påsken skal jeg på min første USA-headlineturne. Noen av showene er allerede utsolgt. Så det gleder jeg  meg masse til.

Stas, lykke til! <3

Se verdenspremiere på musikkvideoen til «Used To Be» her: 

Mørkt alternativ: Jimi Somewhere avkrefter at han har skutt en hund

Nyeste saker fra 730.no

Les mer