Hopp til hovedinnhold
(TOOTHFAIRY)

Norsk videopremiere: – Det trengs jenter som roper litt høyere


(TOOTHFAIRY)

Mari Hartvedt Nordén utgjør vanligvis halve elektropop-gruppen Shy for Shore, men prøver seg på en solokarriere. Under artistnavnet Maja Skillz slapp hun i dag singelen «FALL APRT», som er en ny sound og look fra den alltid velkledde Oslo-jenta. <$

730 har i kveld premiere på musikkvideoen til «FALL APRT», hvor Maja Skillz på stilig vis river i stykker frukt med hender og tenner.

Se snutten via regissør Kristin Stubberud nederst. 


Hei Mari/Maja! Hvordan føles det å være soloartist? 
– Det føles bra! Det føles spesielt bra å gjøre noe nytt, samtidig som det bygger på det gamle. Samarbeider med mange flinke artister i prosjektet så føler ikke at jeg er helt solo. 
Hva er den største forskjellen på Maja Skillz og Shy for Shore? 
– Den største forskjellen er det visuelle utrykket jeg prøver å skape. Jeg er også mer inspirert av hip-hop med Maja, noe som også vil bli mer synlig live. 
Hvor kommer artistnavnet ditt fra? 
– Maja Skillz (pã engelsk slang: Major Skillz) er et navn som både representerer et feminint jentenavn og som ikke er redd for å vise selvsikkerhet. Føler det er veldig mange søte, snille piker i musikkindustrien om dagen og at det trengs noen som skriker litt høyere. 

Fett! Hva handler «FALL APRT» om? 

– Låten handler om dilemmaet mellom å ta noen tilbake og det å vite at det ikke er en god idé. Den tar opp temaet om misbruk og makt. 
Hva er idéen bak videoen? 
– Idéen til videoen kom fra den visuelle kunstneren Kristin Stubberud som har laget filmen. Vi ønsket et enkelt men sterkt grafisk uttrykk med litt sjokkfaktor. 
Hva er favorittfrukten din?
– Kiwi – men sparer den til neste video. 

Se videopremiere via regissør Kristin Stubberud: 

Se også: Purung popstjerne fra Sunnmøre

Nyeste saker fra 730.no

Les mer